- Răspunsuri 26
- Citiri 21,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
dirzuandreiovidiu 15 postări
-
ZEN 6 postări
-
Apollo 1 postare
-
danpav86 1 postare
Most Popular Posts
-
Si mie mi se pare o idee buna. Eu asta folosesc, lumanari japoneze cu rezultate satisfacatoare - am sa prezint situatia peste cateva luni daca treaba continua sa mearga ca si pana acum.Dar nu exista d
-
Pe acelasi principiu (cel cu definitia trendului) foarte simplu am mai luat ieri trei tranzactii, de data aceasta pe cadrul de timp de cinci minute, (toate adunate cat o singura tranzactie, insa trebu
-
Treaba asta, nu necesita, cred, mai mult de 5 minute de atentie. It's common sense, de bun simt cum zicea Oltciter, odata. Cred ca mai important e timing-ul (sincronizarea) si asteptarea. Ca, odata ce
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am gasit un site pe net in care se face apologia pastrarii graficelor de tranzactionare cat mai curate.
Tipul acela pe nume Nial Fuller sustine ca graficele cu multi indicatori ne zapacesc si ne fac sa nu mai vedem padurea din cauza copacilor.
In opinia lui, trebuie sa renuntam la indicatori si sa pastram doar lumanarile japoneze ( negre pe fond alb) pentru a descoperi cu precizie acel "price action".
Ce parere aveti dumneavoastra de teoria lui ?
Pentru cei interesati aveti linkul aici:
http://www.learntotradethemarket.com/price-action-trading-forex