Stau si ma uit la graficul euro / dolar si ma intreb cum se face ca alegerea lui Obama nu a miscat brusc cursul.
Nu conteaza in ce directie.
Ma asteptam la un spike si observ ca m-am inselat.
Rationamentul meu era ca realegerea lui Obama ar trebui sa insemne cresterea increderii in dolar si o cadere brusca pe grafic a perechii EUR/UDS.
Observ ca (iar) m-am inselat.
Barack Obama a câştigat al doilea mandat de preşedinte al Statelor Unite reuşind să adune votul a 271 de electori, potrivit unui anunţ al CNN.
Acesta devine astfel al doilea democrat după Bill Clinton care obţine al doilea mandat la Casa Albă după 1945. Astfel, acesta îşi va continua strategia de atenuare a crizei economice, care, cel puţin deocamdată, nu pare a fi tocmai de succes.
Obama câştigă o cursă în care era de la bun început văzut ca potenţial învingător, anvengura contracandidatului său, republicanul Mitt Romney fiind totuşi redusă.
Barack Obama va trebui să-şi rezolve prolemele moştenite în urma propriului mandat. SUA numără încă peste 20 de milioane de şomeri şi are o datorie care a depăşit 16.000 de miliarde de dolari. De asemenea, în pofida programelor sociale create, circa 10 milioane de persoane nu au încă asigurare de sănătate, ceea ce înseamnă că nu au acces la decât la serviciile medicale oferite de organizaţiile de caritate.
Hai man ca asta era chiar simpla. Toata lumea se astepta ca USD sa se intareasca in cazul unei victorii Romney. Ergo, o victorie a lui Obama ar fi dus la o slabire a dolarului. Asta s-a si intamplat.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Stau si ma uit la graficul euro / dolar si ma intreb cum se face ca alegerea lui Obama nu a miscat brusc cursul.
Nu conteaza in ce directie.
Ma asteptam la un spike si observ ca m-am inselat.
Rationamentul meu era ca realegerea lui Obama ar trebui sa insemne cresterea increderii in dolar si o cadere brusca pe grafic a perechii EUR/UDS.
Observ ca (iar) m-am inselat.
Editat de Uirebit