Sari la conținut

Featured Replies

Postat

In ceea ce priveste investitorii, eu sunt de parere ca Investitorilor, si mai ales marilor investitori, nu le pasa de cresterea economica pe care o pot genera sau de nivelul de trai, indicele de inflatie, PIB, piata muncii etc. Investitorii de succes castiga mai ales in perioade de criza economica si hiperinflatie sau deflatie.

Un investitor este interesat exclusiv de profit si mai ales de profitul pasiv (in care nu-si consuma timpul propriu) generat de investitiile sale.

Desigur sunt exceptii...

• Răspunsuri 40
  • Citiri 40,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Criodi parte cea mai trista e atunci cand un astfel de specimen iti este client: fiti atenti ce-am patit: anul trecut prin nov., fericire mare: prind un grangure cu multi bani. baga el 10.000 eu ii f

• @Vladimir Tu esti serios??? 60% lunar??? Se para ca unii oameni au asteptari mai mari de la forex decat de la cazinou...scriu doar sa se afle-n treaba...

• Dar tu cum ai facut 1 mld$ + in '92 ? Nu tot intr-un an ?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.