Sari la conținut

Oportunitatea zilei - 22 noiembrie 2012 - USD/CAD H1


Bulbrokers

Postări Recomandate

http://bulbrokers.com/media/uploads/usdcad_h1_22-11-2012.gif

Scenariu principal

Pretul traverseaza o zona de consolidare, dupa ce a parcurs o usoara tendinta corectiva descendenta, pe un trend principal de apreciere a dolarului american in fata dolarului canadian. Evolutia in jurul celor 2 medii mobile de 20, respectiv 50 de perioade, precum si formarea unor fractali apropiati pe zona de minime mentin activa ipoteza continuarii tendintei laterale pe termen scurt. Divergenta existenta intre graficul pretului si indicatorul MACD poate duce pe termen mediu la reluarea tendintei ascendente. Acest scenariu are ca declansator principal iesirea din zona de consolidare si depasirea nivelului median al canalului de regresie ascendent. Targetul initial va fi la nivelul maximului undei ascendente anterioare si in extensie la nivelul superior al canalului de trend ascendent.

 

Scenariu alternativ

Iesirea din interiorul zonei de consolidare prin spargerea limitei inferioare a acesteia impreuna cu inchiderea sub nivelul retragerii de 23.6% a trendului ascendent 0.9632 – 1.0055 vor reprezenta primele semnale de continuare a undei corective. Targetul initial poate fi stabilit la nivelul inferior al canalului de regresie ascendent. Daca pretul va reusi sa depaseasca acest nivel si sa inchida sub media mobila de 200 de perioade, putem introduce ipoteza continuarii tendintei descendente cu un target extins la nivelul retragerii de 38.2% a aceluiasi trend ascendent anterior.

 

Niveluri cheie:

Rezistenta 2: 1.0005

Rezistenta 1: 0.9984

Pivot: 0.9970

Suport 1: 0.9949

Suport 2: 0.9936

 

Potentiale niveluri de intrare:

Pe trend ascendent: Cumparare la nivelul 0.9991 cu SL @0.9969, TP @1.0055

Pe trend descendent: Vanzare la nivelul 0.9951 cu SL @0.9971, TP @0.9895

 

DISCLAIMER

Informatiile din aceasta analiza FX sunt culese din surse diferite si trebuie sa serveasca doar in scopuri informative. Bulbrokers nu va fi considerat responsabil pentru validitatea informatiilor prezentate. Nici o parte a acestei analize nu recomanda cumpararea sau vanzarea unei valute sau a oricarui alt instrument financiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.