-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
Conținut similar
-
- 11 răspunsuri
- 5.401 citiri
-
- 0 răspunsuri
- 2.450 citiri
-
- 13 răspunsuri
- 8.957 citiri
-
- 6 răspunsuri
- 8.303 citiri
-
- 23 răspunsuri
- 10.585 citiri
-
Întrebare
alexr8
Salutare!
As vrea sa stiu care facultate din Romania m-ar ajuta cel mai mult in Forex. In 2013 termin liceul si vreau sa merg in aceasta directie. Am inceput sa ma documentez si sa tranzactionez (ce-i drept, nu pe bani reali) acum aproape 3 ani. Cea mai mare performanta a mea este de 850% adica din 200 am facut 1900 in ultimele 4 luni (August-Decembrie), si inca mai continui. Oricum nu cred ca asta e important deocamdata.
Revenind la intrebare. Ce ziceti de Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori, din cadrul ASE? La asta m-am gandit pana acum.
Astept parerile voastre.
Editat de alexr8Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
1
1
1
1
Zile populare
Dec 9
2
Dec 10
1
Sep 1
1
Top autori pentru această întrebare
Criodi 1 postare
Adi.M 1 postare
alexr8 1 postare
Filip07 1 postare
Zile populare
Dec 9 2012
2 postări
Dec 10 2012
1 postare
Sep 1 2023
1 postare
Postări populare
Criodi
Nu stiu ce sa zic despre ASE sau alte facultati romanesti caci nu m-am interesat. Eu studiez momentan in Anglia. Am sa iti ofer insa o parere despre studiul academic in general si relevanta lui in tra
Adi.M
Subscriu la ce a scris Criodi mai sus. Facultatea nu iti influenteaza decat indirect trading-ul si intr-o masura destul de mica. FABBV-ul este cea mai indicata in domeniul asta. Am facut si eu un an
3 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.