Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut,

Vreau sa stiu daca e posibil (si daca da rog pe cine cunoaste sa ma invete si pe mine ) sa apas un buton si sa imi selecteze instrumentul din platforma.; De exemplu vreau sa definesc butonul T pentru linia de trend, V pentru linia verticala, sa nu ma mai duc cu mouse si alandala sa selectez si etc, e chestie de comoditate, sa mearga repede. Stie cineva daca se poate face asa ceva?

• Răspunsuri 4
  • Citiri 3,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Din cate stiu eu nu e posibil direct din platforma. Dar exista solutii. Cand foloseam Windows in mod curent, aveam AutoHotkeys http://lifehacker.com/316589/turn-any-action-into-a-keyboard-shortcut Si

Imagini postate

Postat
  • Management

Din cate stiu eu nu e posibil direct din platforma. Dar exista solutii. Cand foloseam Windows in mod curent, aveam AutoHotkeys http://lifehacker.com/316589/turn-any-action-into-a-keyboard-shortcut Si daca ai AHK instalat, poti pune scripturi de genul asta http://forums.babypips.com/newbie-island/19277-mt4-shortcut-keys.html#post133876

Postat
  • Moderators

MQL4 nu-i bun pentru asa ceva. Nici macar cu ajutor extern n-ar putea sa faca nimic cu adevarat util. Pentru o solutie completa totul trebuie sa fie deci extern. In directia asta autohotkeys-ul mentionat de Stefan e foarte bun si foarte simplu de utilizat.

MT4 permite totusi customizarea toolbar-urilor. Nu prea inteleg deci unde e efortul. Eu am vreo 10 obiecte gen linie de trend linie verticala etc care stiu ca le folosesc mai des deasupra chart-ului. Nu-mi trebe decat un click sa ajung la ele. TF-urile, la fel, au butoane sus. Perechile necesita intradevar deschiderea acelui tab Market Watch, dar iarasi nu-i vorba de mai mult de doua click-uri si un search vizual dupa perechea cautata. Indicatorii sunt ceva mai departe dar ii poti salva in template-uri pe cei mai des utilizati. Ai deja multe optiuni in platforma de care te poti folosi pentru a iti usura munca.

In orice caz, daca chiar ai nevoie de mai mult decat ofera platforma autohotkeys-ul e usor de folosit si e bun. Alt tip de solutie nu pot sa imi imaginez.

Editat de Criodi

Postat
  • Autor

O sa incerc ce a zis Stefan. MUltumesc de sfaturi. Am si mouse A4tech cu butoane programabile pot crea si scripturi dar nu ma pricep la asa ceva, o merge? (s-o putea sa apas un buton si sa imi selecteze direct linia de trend sau fibo?)

post-3825-0-91327000-1358319632_thumb.jpg

post-3825-0-16910200-1358319633_thumb.jpg

post-3825-0-48393200-1358319633_thumb.jpg

Editat de apolo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.