Vreau sa stiu daca e posibil (si daca da rog pe cine cunoaste sa ma invete si pe mine ) sa apas un buton si sa imi selecteze instrumentul din platforma.; De exemplu vreau sa definesc butonul T pentru linia de trend, V pentru linia verticala, sa nu ma mai duc cu mouse si alandala sa selectez si etc, e chestie de comoditate, sa mearga repede. Stie cineva daca se poate face asa ceva?
Din cate stiu eu nu e posibil direct din platforma. Dar exista solutii. Cand foloseam Windows in mod curent, aveam AutoHotkeys http://lifehacker.com/316589/turn-any-action-into-a-keyboard-shortcut Si
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut,
Vreau sa stiu daca e posibil (si daca da rog pe cine cunoaste sa ma invete si pe mine ) sa apas un buton si sa imi selecteze instrumentul din platforma.; De exemplu vreau sa definesc butonul T pentru linia de trend, V pentru linia verticala, sa nu ma mai duc cu mouse si alandala sa selectez si etc, e chestie de comoditate, sa mearga repede. Stie cineva daca se poate face asa ceva?