Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Hahaha.Nici eu nu am stat sa vad daca e real sau demo,nu stau sa instalez platforme de la saxo sau mai stiu ce....dar ma intreb ce ar fi avut de demonstrat???

http://img708.imageshack.us/img708/1042/ripiv.jpg

Editat de Average Joe

• Răspunsuri 22
  • Citiri 6,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Intrebam deoarece in poza observ ca numele contului pe care sunt deschise pozitiile este demo_2101436, acelasi numar ce apare si in tab-ul cu summary. Au astia de la Saxo niste denumiri globale insea

• deci? pana la urma cum sta treaba daniel? E adevarat ca Boc taxeaza si conturile demo cu 16%?

• pentru putin, succes si tie. cred ca in perioada urmatoare voi restrange putin limitele in sensul ca in loc sa lucrez cu sl5p/tp30p, cred ca voi modifica la sl4p/tp25p sau 20p, pentru ca am observat c

Imagini postate

Postat

ANAF Nr: 4187835 data: 22-11-2011

ANUNT COLECTIV SOMATIE DD 30-03-2011 SI 06-04-2011.

Vezi ca te cauta astia ca le-au intrat 16% doar din contul demo.

• 1 an mai târziu...
Postat
  • Moderators

Toate postarile de deasupra mea au fost puse off-topic intr-un alt thread. Initial am ascus aceste postari pentru a curata topicul original. Mi-am adus insa acum aminte de ele si m-am gandit ca pentru posteritate, dar si pentru a reaminiti tuturor ca nu tot ce zboara se mananca si ca nu tot se ce vede pe net e real ar fi bine sa adun toate aceste postari si sa le pun in acest topic.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.