Sari la conținut

Profit de $40 000 [cum incearca unii sa ne pacaleasca]


Postări Recomandate

pentru putin, succes si tie. cred ca in perioada urmatoare voi restrange putin limitele in sensul ca in loc sa lucrez cu sl5p/tp30p, cred ca voi modifica la sl4p/tp25p sau 20p, pentru ca am observat ca desi incertitudinea pe piete e mare, volatilitatea(ATR) e in scadere, deja de 2 ori pretul s-a intors fara sa-mi atinga tp-ul. asta insa inseamna intrari mai dese, lucru mai mult, cu certitudine spread-uri mai multe, fara a avea insa certitudinea ca muncind mai mult voi castiga mai mult...

oricum, voi reveni, in cazul unor ajustari, poate e cineva interesat de strategia asta si vrea sa castige un banut fara sa aibe un sef.

bafta tuturor!

PS: se observa ca chiar si in urma unei posibile modificari, voi pastra un risk/reward ratio de 1/5 sau 1/6, adica 4p/25p sau 4p/20p. de fapt asta-i lucrul cel mai important: sa ai un r/r care pe termen lung sa te aduca pe plus.

Editat de darkodaniel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar voiam sa te intreb daca intentionezi sa deschizi un topic cu metoda ta,sa nu il acaparam pe acesta...dar un SL de 4-5 pips nu e putin?Daca scazi spredul ce mai ramane?BTW:ce rally de 200 pips tocmai a facut fiber-ul!!

Eu am facut in 3 luni,pe un risk de 0.5% un profit de 6%,dar sunt incepator,mai am multe de invatat.Sunt incantat ca nu pierd,si in fiecare saptamana mai pun o caramida la viitoarea mea meserie de trader :).Nu iau decat o pozitie,maxim doua pe saptamana.Dupa ce ajung la 10% intentionez sa urc risk-ul la 1%,astfel incat la 10 pierderi consecutive sa ajung pe breakeven.Totusi nu am avut 3 pierderi consecutive pana acum. Numai bine!Daca deschizi thread nou anunta-ma si pe mine,te rog!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sper sa nu se supere colegii forexisti, dar asa cum am spus, calculele si postarile sunt pe indicele SP500 (SPX). la EUR/USD as merge cu un SL30 pipsi/TP 150pipsi, adica risk/reward 1/5 sau 180 pipsi ca sa fie 1/6, la un ATR saptamanal de cam 400 pipsi cat este la EUR/USD.

inca nu stiu cum sa deschid un thread nou, dar o sa vad. mersi pentru interesul tau, Joe sper sa te ajute la tranzactionat, eu doar din asta traiesc, nu am un job. si, sincer nici nu-mi doresc unul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebam deoarece in poza observ ca numele contului pe care sunt deschise pozitiile este demo_2101436, acelasi numar ce apare si in tab-ul cu summary.

Au astia de la Saxo niste denumiri globale inseamna.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu chiar eram bucuros sa vad un om serios care face trade, e profitabil, si caruia, culmea, nu e frica sa posteze statement-uri pe forum. Nu ma uitasem la poza aia pusa de el, ca nu ma interesa. Acuma ca ati atras voi atentia, ma pus al rosu si cu coarne sa ma uit si eu peste poza, si sa ma uit foarte atent. Si am pus-o in photoshop ca sa o vad mai de aproape. Si am pus-o si langa o platforma de la saxobank.

 

Si ce sa vezi... Surpriza!!!! Poza a suferit mici/mari modificari dubioase.

 

post-3657-0-35889000-1322680116_thumb.jpg

 

Acuma totusi stau si eu si ma intreb... Daca omul e atat de sincer in a dezvalui rezultatele proprii si se simte foarte comfortabil in a dezvalui datele financiare personale... de ce naiba s-a chinuit sa stearga acele parti?

 

Ma intreb mai ales de ce oare a sters partea in care nici macar nu ar fi scris nimic personal, ci doar "Live", "Real" sau "Simulare"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa vezi (d)efectul meseriei: sceptici mai mari ca traderii n-ai sa gasesti. Si zgarciti.

Eu i-am cerut adineauri unuia de la benzinarie 10 bani rest ca nu imi daduse, am crezut ca nu vrea sa-mi dea. Mi-a dat saracu' 2 monezi de 5 bani, probabil nu mai avea marunt si el.

Tare gluma cu 16% :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.