- Răspunsuri 22
- Citiri 7,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
darkodaniel 7 postări
-
Average Joe 5 postări
-
sec 3 postări
-
Adi.M 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Intrebam deoarece in poza observ ca numele contului pe care sunt deschise pozitiile este demo_2101436, acelasi numar ce apare si in tab-ul cu summary. Au astia de la Saxo niste denumiri globale insea
-
deci? pana la urma cum sta treaba daniel? E adevarat ca Boc taxeaza si conturile demo cu 16%?
-
pentru putin, succes si tie. cred ca in perioada urmatoare voi restrange putin limitele in sensul ca in loc sa lucrez cu sl5p/tp30p, cred ca voi modifica la sl4p/tp25p sau 20p, pentru ca am observat c
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
EDIT BY MODERATOR
Toate postarile din acest topic au fost puse pentru prima data (off-topic) intr-un alt thread. Initial am ascus aceste postari pentru a curata topicul original. Mi-am adus insa acum aminte de ele si m-am gandit ca pentru posteritate, dar si pentru a reaminiti tuturor ca nu tot ce zboara se mananca si ca nu tot se ce vede pe net e real ar fi bine sa adun toate aceste postari si sa le pun intr-un topic nou - acesta care il cititi acum.
Povestea pe scurt sta in felul urmator: omul meu darkodaniel a incercat sa ne explice cum pe un cont de $100 000 a reusit el sa faca 40% profit. Ne-a explicat omul ca traieste din asta ca isi plateste 16% pe profit si ca n-are nicio problema. In cele din urma insa s-a dovedit ca totul era un fals si ca screenshoturile lui veneau de pe un cont demo si nu unul real. E o poveste oarecum amuzanta si revelatoare in multe privinte.
END OF EDIT BY MODERATOR (Criodi)
Strategie :
SL = 10% din ATR
TP = 50% din ATR
*niciodata sa nu tranzactionezi in marja!
** daca ATR e prea mic, treci pe grafic mai mare!
*** rezistenta psihica is required!
****Festina lente! – grabeste-te incet!
⃰⃰⃰⃰⃰ ⃰⃰⃰⃰⃰ ⃰ ⃰⃰ ⃰⃰⃰⃰⃰timeframe-ul este cel care sa nu te suprasolicite, sa-l poti manui cu usurinta: zilnic, saptamanal, dupa caz.
La un cont de 100.000 usd deschis la saxo pe 1 aug, am profit de 40%, azi. As fi vrut sa postez un xls unde notez soldul contului la inchiderea din fiecare seara, dar nu stiu cum se face.Astept comentarii.
Editat de Criodi