Sari la conținut

Doresc sa adaug o alarma unui indicator, dar nu prea am cunostiinte MQL4

Postări Recomandate

Postat (editat)

Buna ziua,

As dori sa adaug si io un pop-up sau alarma unui indicator doar ca nu prea am cunostiinte despre mql4. Am incercat de vreo cateva ori dar imi tot da erori asa ca m-am lasat. Apelez la bunavointa unuia dintre voi cu mai multa experienta in domeniu!

Multumesc anticipat!

Top-dex_ADX.rar

Editat de thereau
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna ziua,

As dori sa adaug si io un pop-up sau alarma unui indicator doar ca nu prea am cunostiinte despre mql4. Am incercat de vreo cateva ori dar imi tot da erori asa ca m-am lasat. Apelez la bunavointa unuia dintre voi cu mai multa experienta in domeniu!

Multumesc anticipat!

ce indicator?

Postat (editat)

Am adaugat indicatorul la sfarsitul postului!

desi nu am cunostinte mql4,ma pricep putin in programare.Am incercat sa introduc eu alarma da nu mi-a reusit.Apare doar o data ,iar la urmatoarele semnale tace.In schimb am gasit o alternativa mai usoara.Am luat un indicator adx cu alarma .Am pus acelasi nr de unitati la ADXbars ca si la indicatorul Top-dex_ADX si acum voi avea alarma la semnale.

Indicatorul ,dex_ADX, e destul de bun .L-am probat cu un simulator timp de o zi si un pic, pe M1 si a iesit 80 de dolarei .

am atasat adx cu alerta si Statement-ul ,postului.

ADX CrossingAlertEmail.mq4

StrategyTester Statement.htm

Editat de AdrianBc
Postat

Am adaugat indicatorul la sfarsitul postului!

desi nu am cunostinte mql4,ma pricep putin in programare.Am incercat sa introduc eu alarma da nu mi-a reusit.Apare doar o data ,iar la urmatoarele semnale tace.In schimb am gasit o alternativa mai usoara.Am luat un indicator adx cu alarma .Am pus acelasi nr de unitati la ADXbars ca si la indicatorul Top-dex_ADX si acum voi avea alarma la semnale.

Indicatorul ,dex_ADX, e destul de bun .L-am probat cu un simulator timp de o zi si un pic, pe M1 si a iesit 80 de dolarei .

am atasat adx cu alerta si Statement-ul ,postului.

Multumesc! Eu l-am testat pe al meu si mi s-a parut ca a dat rezultate bune, mai ales pe time frame-uri mai mari de 5M, de aceea am insistat sa-i adaug o alarma.

Am sa-l testez si io pe cel ce l-ai adaugat tu, promit sa revin cu o postare despre rezultat!

Multumesc inca o data!

Postat

Am sa-l testez si io pe cel ce l-ai adaugat tu, promit sa revin cu o postare despre rezultat!

Multumesc inca o data!

semnalele date de adx cu alerta atasat de mine e acelasi cu cel din indicatorul atasat de tine ( atat timp cat pastrezi la adxbars acelasi nr de unitati).

Singura difrenta e ca are alerta.

Postat

Multumesc inca o data!

semnalele date de adx cu alerta atasat de mine e acelasi cu cel din indicatorul atasat de tine ( atat timp cat pastrezi la adxbars acelasi nr de unitati).

Singura difrenta e ca are alerta.

Am inteles, mersi!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.