Am o intrebare de money management.Avem situatia din fotografia de mai jos pretul trece de linia 0 si se duce 13 pips, apoi coboara sub linia 0 10 pips si tot asa.
Daca ar trebui sa intru in tranzactie de fiecare data cand pretul trece de linia 0,ce money management ar trebui sa abodez si cum sa intru in tranzactii pentru ca la final sa fiu pe plus.
Mai mult ca sigur cu astfel de situatii de confruntam cu totii.Daca poti trece peste astfel de situatii atunci restul e doar profit.Desi toti care folosesc indicatoare (unul sau mai multe),in esenta t
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am o intrebare de money management.Avem situatia din fotografia de mai jos pretul trece de linia 0 si se duce 13 pips, apoi coboara sub linia 0 10 pips si tot asa.
Daca ar trebui sa intru in tranzactie de fiecare data cand pretul trece de linia 0,ce money management ar trebui sa abodez si cum sa intru in tranzactii pentru ca la final sa fiu pe plus.
Astept raspunsuri serioase !!
http://img339.imageshack.us/img339/4794/62473413.png
Editat de AdrianBc