Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua,

poate cineva sa-mi spuna daca a cumparat cartile domnului Mircea Dologa "Manual de trading profesionist"? Daca da sa-mi spuna si daca merita luate si studiate mai ales ca sunt si foarte scumpe si bineinteles daca i-a folosit in trading.

Multumesc.

Postat

Buna ziua,

Sfatul meu este sa te orientezi pe lucruri mai simple. Am incercat sa inteleg pitchfork-ul dar nu am reusit. A reiesit mai mult a marketing din ceea ce face Dologa, in privinta preturilor si strategiei de predare. Dar tu faci cum vrei.

Daca te multumeste o linie de trend trasa alandala pe chart, e tot ce ai nevoie. Cu conditia sa tii minte ca trebuie trasata pe varfurile mari. Sau te poti orienta cu o divergenta bullish\bearish si sa cauti spargeri de linie de trend in sensul divergentei.

Simplu nu ? Lucrurile simple sunt cel mai greu de inteles.

Spor!

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderators
Postat

Intrebarea a mai fost pe vamist acum cativa ani cand "activam" eu, EXACT in aceeasi formulare, cu aceleasi cuvinte.

Cred ca mai potrivita ar fi o intrebare sincera "bai traderilor, v-a folosit cartea aia a mea la ceva, sau nu?".

Postat (editat)

Buna ziua,

poate cineva sa-mi spuna daca a cumparat cartile domnului Mircea Dologa "Manual de trading profesionist"? Daca da sa-mi spuna si daca merita luate si studiate mai ales ca sunt si foarte scumpe si bineinteles daca i-a folosit in trading.

Multumesc.

Salut !

Eu am cumparat toate cele 3 volume si sunt de tot rahatul, nu te invata nimic, si dai banii degeaba pe ele.

Cu acest prilej il salut si pe tradelover,

Numai bine

Editat de Vaxx

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.