-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
Conținut similar
-
- 11 răspunsuri
- 5.394 citiri
-
- 0 răspunsuri
- 2.448 citiri
-
- 13 răspunsuri
- 8.950 citiri
-
- 6 răspunsuri
- 8.300 citiri
-
- 23 răspunsuri
- 10.579 citiri
-
Întrebare
nikonic
Buna ziua.
Sunt la inceput de drum in forex, mi-am deschis un cont demo, si am urmatoarea intrebare:
Sa zicem ca cumpar Oil (petrol) si dupa un timp eu nu vreau sa-l mai vand, sa zicem ca intru pe pierdere la vanzare, si ma decid sa nu-l mai vand, si vreau sa scot cantitatea de petrol in realitate, merg cu canistra iau cantitatea de petrol si o duc la tara la bunica-mea sa faca focul la iarna in soba, ii si spun ca e de pe piata forex !! Cum intru in posesia bunului cumparat, oricare ar fi el ?
Editat de CriodiSchimbat titlu din "O intrebare de incepator...." in "Cum pot intra in posesia petrolului pe care il tranzactionez?"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
6
2
4
9
Zile populare
Mar 23
13
Mar 24
9
Mar 31
2
Apr 20
1
Top autori pentru această întrebare
Criodi 6 postări
Apollo 2 postări
focuscsv 4 postări
nikonic 9 postări
Zile populare
Mar 23 2013
13 postări
Mar 24 2013
9 postări
Mar 31 2013
2 postări
Apr 20 2013
1 postare
Postări populare
Criodi
Petrolul spot care il tranzactionezi tu pe platforma ta retail e cash settled. Adica tranzactiile se rezolva strict in bani fara a se tranzactiona fizic vreun bun. Pentru a intra fizic in posesia petr
nikonic
Buna ziua. Sunt la inceput de drum in forex, mi-am deschis un cont demo, si am urmatoarea intrebare: Sa zicem ca cumpar Oil (petrol) si dupa un timp eu nu vreau sa-l mai vand, sa zicem ca intru pe
Criodi
Fiecare e liber sa creada ce vrea si sa ii zica cum vrea. In cele din urma insa realitatea e numai una si e cea care o prezinta Gekko. E un joc cu suma zero. Cand cineva castiga cineva pierde. Banii n
27 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.