- Răspunsuri 7
- Citiri 4,1k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Stefan 3 postări
-
Apollo 2 postări
-
dirzuandreiovidiu 1 postare
-
Criodi 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Daca nu vreti MT, facem si maine. Folosind asta: http://fxtrade.oanda.com/trade-forex/demo/contest Nu avem sponsori (si nici nu ma pot ocupa acum sa caut), dar se poate organiza doar pentru glorie
-
Iaaa, n-am deschis chrome-ul vreo ora juma si vad 12 mesaje necitite in extensie. M-am speriat. Am zis ca-i bug. Nu e. E pe bune. Misto. Sa tot vad astfel de numere. Cate 20 la fiecare ora ar fi cel m
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Stefan, ce zici ? Pe cand un concurs ? Hai ca tu ai relatii cu brokerii, eu am incercat sa reinviu topicul cu reprezentantul FxPro in Ro dar vad ca nu misca nimic. Chiar ar fi super sa avem concurs lunar macar cateva luni / an NUMAI pentru membrii vamist. Cu ocazia asta , noi astia de pe demo am avea ocazia sa ne punem ambitia la contributie si sa devenim mai disciplinati pe cand cei care chiar iasa pe locurile de top sa primeasca ceva bonusuri.
Chiar asa , foarte buna ideea, haideti sa-i dam bice. Ma tenteaza fain. Sau se teme careva de pe real ca in urma concursului ar iesi la nivelul unui care inca invata pe demo ?
Sau cum se spune prin cercurile restranse "cotizant" . 
Eu m-astept sa avem surprize de acest gen, sunt\au fost multi traderi de wall street pe aici
. PS "ultima fraza a fost un pamflet" . 
Editat de Apollo