3 metode de management al pozitiilor de la LazyPawn (si de ce martingale si alte asemenea nu sunt bune in cazul exemplificat)
- Răspunsuri 8
- Citiri 5,9k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
L-am citit si nu pot spune decat urmatorul lucru: SL-ul nu este pus sa fie batut.
-
Nu stiu daca autorul este acelasi LazyPawn pe care il stiu eu de pe vremea MT3, dar daca e el ,parca atunci era mai creativ. Este tratata doar o jumatate dintr-o jumatate de subiect .Si bucatica aia
-
@Stefan : Pai nu e nici o chestie sa demonstrez asta . Se stie din batrani ca martingala ESTE profitabila ,cu conditia sa ai suficienti bani incat sa suporti serii lungi de pierderi consecutive . "Jm
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Documentul a fost postat de LazyPawn in 2012 pe ForexFactory (sursa). Este in engleza si incearca sa demonstreze intr-un alt mod ceea ce au mai spus/demonstrat si altii (si pe Vamist si prin alte parti): ca metodele gen martingale, hedging, recovery, etc nu fac decat sa ruineze contul mai repede. Va recomand sa-l cititi.
LazyPawn, daca citesti postul asta sper sa nu te superi ca am pus documentul si aici.
3 ways to manage trades (ver2).pdf