Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Stie cineva cu ce se mananca si ce avantaje are, daca are, fata de lumanarile japoneze traditionale?

• Răspunsuri 1
  • Citiri 8,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

Am mers cu Heiken Ashi o perioada insa l-am abandonat datorita faptului ca are lag. Te ajuta sa ramai pe trend insa mereu vei intra cu intarziere deoarece face repaint dupa ce pretul deja a luat-o pe directie. Pentru mine s-a dovedit inutil. Patternurile de candele apar si in mijlocul trendului nu inseamna neaparat ca se schimba trendul de acolo. Ele sunt utile la D, W si M insa merg si la 4h si 1h intrucat te-ajuta sa "finisezi" o miscare.

De aia la tf mic nu e recomandat sa le folosesti decat in combinatie cu altele. Daca mergi pe D cu ele , cauta-le pe cele care semnifica exhausting : doji sunt cele mai puternice, hammer, hanging man, si stelele, desi cele din urma apar mai rar datorita gap-ului necesar crearii lor. Multi nu stiu inca sa recunoasca stelele. Ele nu apar chiar asa de des cum s-ar crede deoarece trebuie sa respecte niste conditii de formare .

De asemenea trebuie corelate si tf-urile pentru ca formarea unui pattern la tf-ul mai mare este anuntat de o confluenta de patternuri de tf mai mic. TF-urile trebuie urmarite in acelasi timp deoarece confluenta la tf mic iti poate genera un shooting star la tf-ul mai mare sau un doji.

post-3825-0-75213800-1366617372_thumb.jpg

15m vazut pe 30m : post-3825-0-80062000-1366617376_thumb.jpg 

analiza la 30m : post-3825-0-55856300-1366617377_thumb.jpg

30m vazut la 1h :post-3825-0-08340700-1366617378_thumb.jpg

analiza la 1h : post-3825-0-54369800-1366617378_thumb.jpg

Ordinele se deschid pe tf mic in directia semnalului de la tf mare. Restul e pur money management. "Keep it simple".

Editat de Apollo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.