Sari la conținut

Featured Replies

Postat

GBP/JPY sell stop la 151.918

SL=152.922 (1%)

TP=148.906 (3%)

La TP1 (150.914) voi inchide 1/3 din pozitie iar SL-ul il voi muta la BE

NS:daca pretul, inainte de a deschide pozitia, urca peste 152.852 voi anula ordinul.

• Răspunsuri 716
  • Citiri 164,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• 24052013 Ca sa continui ideia acestui proiect astazi voi analiza tranzactionarea pe saptamana care a trecut si voi arata in ce context de piata a decurs .   Am atasat trei grafice unde se vede perioad

• M-am uitat putin peste pozitiile deschise de unii colegi de Fond si constat cu tristete ca unii din noi, deschidem pozitii minuscule, microscopice, de dimensiuni bacteriene as zice, pt. a masca inabil

• Magicianul
    Magicianul

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului !

Imagini postate

Postat

Cum se face updated pe myfxbook?

O saptamana verde!

Postat

SL=152.922 (1%)

TP=148.906 (3%)

NS:daca pretul, inainte de a deschide pozitia, urca peste 152.852 voi anula ordinul.

ordin anulat

Postat

SL=152.922 (1%)

TP=148.906 (3%)

ordin anulat

Pinul acela daily se pare ca isi face treaba.

Postat

sell usddkk

0.6 lot

risc 1%

raport risc/castig 1 : 2

post-2700-0-12718400-1370854770_thumb.png

Postat

Salutare,pe platforma de la alpari puteti careva lansa ordine pe DAX sau SPX??????????Eu nu reusesc,imi apare dor usd/chf???????Si la ce alt broker in afara de Deltastock se gasec perechile eur-ron si usd-ron,daca stiti careva?!

Postat

In atentia mea a intrat Indicele DAX30. 

Evolutia acestui instrument este destul de interesanta in ultima perioada .  Ma astept sa scada si ma pregatesc de o tranzactie pe el peste nivelul de 8400. 

Succes !

post-6242-0-92111100-1370862668_thumb.png

Postat

@ Hyena 

Cand apesi pe butonul de ordin nou o sa apar o fereastra unde poti sa pui buy si sell . 

Colo unde vezi tu ca scrie USDCHF vezi ca poti sa selectezi instrumentul DE 30 . M German 30 ( june )  , ala se poate selecta si tranzactiona .

Succes !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.