- Răspunsuri 9
- Citiri 6,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Apollo 2 postări
-
Mister Black 2 postări
-
gigi 1 postare
-
theSeer 1 postare
Most Popular Posts
-
Intr-un mod metaforic, putem consider "semnalul" ca fiind miscarea pe care o anticipam, iar "noise-ul" chestiile pe care nu le putem controla, de exemplu spread-ul. Pe H4, unde in mod tipic putem as
-
Exista pe naiba. Cand nu suntem in stare sa intelegem ce se intampla pe chart zicem ca e "zgomot". Nu exista absolut nici o diferenta intre price actionul pe timeframe-uri mari si cel pe timeframe-uri
-
Ceva de genul asta: green: long red: short Ce este mai previzibil: ce va face piata in urmatoarele 5-10 minute sau peste 2-3 ore? Sau ce va face peste 2-3 zile? Profesionistii targeteaza 4-5 pip
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salutare,
Am vazut ca in ultima perioada se tot perinda lumea (nu toti) cu ideea ca prefera sa aleaga tf-uri mari in detrimentul celor mici pentru a evita "zgomotul" .
Aici userul chris spune :
Acum , va intreb pe cei care sunteti de acord cu el, spuneti-mi si mie ce este gresit daca se foloseste 15m in loc de 4h ? Cu ce este gresit exemplul meu ? Cum se defineste acest "zgomot" la tf-uri mici ? Ce limite are ? Poate sa dea mai multe detalii cine stie mai bine ?