@ johnbull
!
Nu inteleg ce insemna contul altora ?
Tranzactionare nu insemna sa ai statement. pe un CFD ca sa alergi cu el in dinti si sa arati cat ai castigat sau cat ai pierdut .
Tranzactionarea poate sa fie si vanzare de unitati de fond la un pret bun innainte ca piata sa cada sau vanzare de aur fizic care il aveai in banca si asta insemna tranzactionare .
Ceea ce fac daca nu mi-ar aduce folos nu as face !
Faptul ca este la moda o prezentare de statementuri pentru a castiga increderea cuiva este buna dar ce folos ca este tot istorie . Faptul ca sunt un membru in Fond si se pot urmari tranzactiile pe care le fac in timp Real este dupa parerea mea mult mai bun ( bineinteles pentru cine intelege sa se uite in ele ca sa inteleaga daca este bine sau rau ) .
Faptul ca imi spun parerea pe Forum este doar o parere .
Faptul ca pietele de multe ori imi copiaza miscarile previzionate este deja STIINTA .
Acest lucru este LIVE si il poate vedea oricine si dupa cum se vede trasez si linii innainte ca sa se vada ca aveam o directie si nu doua . Si se poate vedea ceea ce pot .
Faptul ca o tranzactionare LIVE sta la baza celor analizate si postate pe site este deja clar si am si postat ca sa fie vizibil .
Faptul ca o greseala ma costa bani chiar si daca o fac deja este cert si nu un cativa centi dar cateva sute sau chiar mii la fel este cert . .
Ca Aurul a fost singura oprortunitate anul asta este doar o parere . Eu am alta parere si oprortunitati au fost mult mai multe pe diferite instrumente .
O piata are o diversitate mare de instrumente si deci o posibilitate de oportunitati mult mai larga .
A analiza o piata si a intelege ce o sa faca ea peste o perioada este destul de greu.
Cei mai mari critici in ceea ce priveste o previzionare vine de la traderii care tranzactioneaza CFD fiindca ei intra si ies din piata de cate ori ii taie capul . Participantii la Piete in alte instrumente masoara de zece ori si odata taie , fiindca nu pot sa intre si sa iasa cand ii taie capul ca ii costa mai mult intrarile si iesirile decat profitul .
In final Johnbull ai inteles ca nu CFD este tranzactionarea mea principala si nici fabricarea de statementuri pentru demonstratii !
Ceea ce fac se poate vedea pe analize cand o miscare nici nu exista si felul tranzactionarii o sa-l poti urmari in cadrul Fondului daca ne referim la tranzactionarea de CFD .
P.S. Probabil ca dau prea multe indicatii cand vad greseli , o sa o fac in privat
pentru cine o sa vrea, ca sa nu deranjeze !
Succes !