- Răspunsuri 13
- Citiri 7,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nici unul din pattern-uri NU ESTE UTIL in trading Cand apare, deja tranzactia este in procent de 80% esuata si pretul INTOTDEAUNA se va intoarce impotriva ta. DE CE? Pt. ca mai intai trebuie sa
-
divergente , suport si rezistente, linii de trend, nivele OS/OB , fibonacci ... TRUE REALITY: In proportie de 80% sau mai mare toate pattern-urile cunoscute si identificabile USOR, esueaza (in spec
-
steve nison. unu care nu a facut profit in viata lui si totusi s-a apucat sa predea.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari.Am studiat aceste lumanari in detaliu,dar vreau sa stiu si opinia traderilor si de pe acest forum in legatura cu urmatoarele intrebari.(As dori ca doar traderi mai experimentati sa raspunda la intrebari,ca toata lumea sa poata citi threadul si sa invatam din el
)
1)Dintre lumanarile HAMMER si INVERTED HAMMER care este un semn mai bullish/mai puternic pentru reversiunea downtrendului in uptrend?
2)Dintre lumanarile HANGING MAN si SHOOTING STAR care este un semn mai bearish/mai puternic pentru reversiunea uptrendului in downtrend?
3)DRAGONFLY DOJI este considerat mai bearish decat LONG LEGGED DOJI sau FOUR PRICE DOJI?
4)GRAVESTONE DOJI este considerat mai bullish decat LONG LEGGED DOJI sau FOUR PRICE DOJI?
5)Dintre patternurile BEARISH ENGULFING si TWEEZER TOPS care este un semn mai bearish/mai puternic pentru reversiunea uptrendului in downtrend?
6)Dintre patternurile BULLISH ENGULFING si TWEEZER BOTTOMS care este un semn mai bullish/mai puternic pentru reversiunea downtrendului in uptrend?