Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 68
  • Citiri 44,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Cand un chart arata asa , (chiar daca pare putin prea incarcat ..) cred ca emotiile mai pot disparea . Cred ca forexul pare mai usor asa. Eu am nimerit aici din intamplare , si la inceput mi s-a parut

• Ei bine...   ma bucur inca o data de sinceritatea voastra...   cum adica nu imi face cinste ?! nu inteleg la ce te referi ... ce nu imi face cinste ? ca postez aici ... rezultatul analizelor mele ? c

• Mikimaus: pana nu o sa pierzi o suma de bani sa intelegi ce inseamna forexul nimeni nu o sa iti incredinteze bani pe mana. In primul rand esti trader pentru tine. Deschide un pamm baga 2k fa profit 6

Imagini postate

Postat

david blaine continua asa cum o faci ca e foarte clar, nu avem nevoie gioconde cu strabism... 

Postat
  • Autor

O imbinare de mai multi indicatori este la originea acestor semnale (nu vreau sa se creada ca sunt vreun mare analist )

post-4255-0-42926900-1374153442_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat

O imbinare de mai multi indicatori este la originea acestor semnale (nu vreau sa se creada ca sunt vreun mare analist )

Nu vrei sa creezi impresia ca esti un mare analist insa dupa cum tu ai mentionat in descrierea topicului, ai spus: semnale gratis momentan, deci se presupune ca pe viitor nu vor mai fi gratuite si cumva va trebui sa iti imbunatatesti imaginea poate nu de mare analist ci mai mult pentru a afisa imaginea unei persoane de incredere, asta doar daca pe viitor vei cauta potentiali cumparatori.

Succes!

Postat
  • Autor

:))

Am glumit ...

Stai sa vezi daca nu cumva dau faliment cu semnalele mele cu tot ...

spre exemplu , azi pe EURGPB am -250 drowdown ...

post-4255-0-55781900-1374160709_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat
  • Autor

Offtopic
Sa nu faci greseala pui windows8. Nu de alta, dar o sa pui windows 7 inapoi.

de unde stii ca am windows 7 ?

( folosesc (inca Xp )  imi place mai mult decat windows 7 )

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.