- Răspunsuri 9
- Citiri 3,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
dirzuandreiovidiu 2 postări
-
Deltatrade 2 postări
-
chris 2 postări
-
gigi 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
john, apare o intrebare. Ce mai cauti tu aici daca tu crezi ca e imposibil sa ai profit? Intrebare sincera, nu te iau la misto. Piata e random doar daca nu ai edge. Si edge inseamna muuuult mai mult
-
orice fond ce are in prospect quantitative sau mathematical models pica intr-un an maxim. price action merge de la inceputul bursei si pana astazi . este singurul lucru care nu s-a schimbat si care nu
-
simplu. trebuie sa gasesti un element de price action care sa mearga mecanic. fie candlestick fie nivel. semnalul de intrare nu trebuie sa fie confuz ci trebuie sa fie exact si sa identifice corect pa
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Cred ca incet, incet, ``the power of 95%`` incepe sa-si spuna cuvantul.
Una e sa vorbesti despre bani, alta e sa-i si poti face. De fapt, in forex, pe termen lung, -95% e normalitatea si nu exceptia. Cativa dintre cei care pierd in Fond, chiar stiu sa faca trading, MM, recunosc patternurile, trendurile samd si totusi pierd.
De ce pierd? Pt. ca forexul e gambling! Adevaratele cazinouri sunt niste jocuri in nisip pe lamga banii reali care se pierd in forex. Piata nu tine cont nici de analize, nici de patternuri, ea e random: azi in sus, maine in jos, saptamana viitoare sideways. Si pana la urma, piata te agata. Cu cat mai mult te zbati, cu atat te imbarligi mai tare, exact ca musca in panza de paianjen.
Celor care vor sa ma contrazica( si probabil ca vor fi si din astia, ca intotdeauna se gaseste cine sa dea cu piatra), sa se uite la performanta Fondului! Oare aia de au pierdut toti sunt prosti? Nu stiu trading, MM, patternuri???!!! Nu! Piata e random, iar Forexul e gambling!
Ca incheiere, as vrea doar sa spun: oltciter, darzule, cei exclusi si cei care veti fi exclusi: asteptati oleaca ca om veni noi!
Si pentru ca am citit (fara sa verific) ca ar exista jmekeri care s-au decuplat de la myfx, tocmai pt. a-si ascunde ``ispravile forexiste``, as propune ca cei care s-au decuplat de mai bine de 7 zile calendaristice sa fie exclusi in urma unui avertisment de 24h. Ori o faci in vazul lumii, asa cum ne-am inteles de la inceput, ori du-te de tot si faci cum stii!
Bafta tuturor!