- Răspunsuri 7
- Citiri 3,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Ipoteza necesara : la inserarea unui ordin, MagicNumber-ul ordinului trebuie sa fie setat cu data si timpul de expirare. EA-ul verifica la fiecare schimbare de minut daca a expirat vreun ordin. Veri
-
Am modificat EA-ul exact dupa cerintele initiale. Am introdus variabila ExpiryDateTime cu valoarea default D'1970.01.01 00:00', valoare default care va fi ignorata. Variabila ExpiryDateTime poate fi m
-
Versiunea 1.1 introduce o noua variabila ServerTime setata default cu true pentru cazul EpiryDateTime sa fie raportat la TimeCurrent (ora brokerului) ; se pune false pentru cazul EpiryDateTime sa fie
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am si eu nevoie de un timer care sa il activez dupa ce am lansat ordinul iar la o anumita ora si minut sa imi inchida complet ca si cum l-as inchide eu manual. Am cautat pe google si nu am gasit ce as vrea eu, totusi am dat peste un cod si nu ma pricep deloc sa-l introduc sau sa-l interpretez.
Vrea cineva sa ajute?
extern int MaxHours=3; int YOUR_MAGIC_NUMBER_VARIABLE_HERE=298374; //+------------------------------------------------------------------+ //| expert initialization function | //+------------------------------------------------------------------+ int init() { //---- //---- return(0); } //+------------------------------------------------------------------+ //| expert deinitialization function | //+------------------------------------------------------------------+ int deinit() { //---- //---- return(0); } void AfterHours(){ for(int i=0;i<OrdersTotal();i++){ if(OrderSelect(i,SELECT_BY_POS)){ if(OrderSymbol()==Symbol() && OrderMagicNumber()== YOUR_MAGIC_NUMBER_VARIABLE_HERE){ if(CurTime() - OrderOpenTime() > MaxHours * (60 * 60) ){ if(OrderType()==OP_BUY){ OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,2,Red); } if(OrderType()==OP_SELL){ OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,2,Red); } } } } } } //+------------------------------------------------------------------+ //| expert start function | //+------------------------------------------------------------------+ int start() { //---- AfterHours(); //---- return(0); }Editat de Apollo