- Răspunsuri 9
- Citiri 18,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Gigel, tu cum tranzactionezi la stiri? Sau cum tranzactionezi in general? Eu incerc sa comunic ceva util pt. trading-ul real. As putea sa fac altceva cu timpul asta: sa beau o bere sau sa stau cu bu
-
Gigel, Am vorbit mai inainte de prioritatea in queue. Proritatea este: time, price and quantity. Anumite platforme au o optiune gen: buy DOM (depth of market). Lanseaza un ordin de cumparare a tut
-
A doua parte cu efectul stirilor se desfasoara in felul urmator: Acum institutiile folosesc market orders. Daca timp de cateva zile au folosit limit orders sa intre in piata acum folosesc market ord
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut!
Foloseste cineva stirile in tranzactionare? Lamuriti-ma si pe mine cum afla unii asa de repede stirea si cum isi dau seama de efectul ei in piata.
Eu incerc sa stau departe cand vad pe calendarul economic o stire cu impact asupra monedei pe care o tranzactionez dar m-a prins de cateva ori si i-am simtit puterea.Presupun ca voi stiti mai multe si probabil unii au si o strategie in privinta asta.
Ms!
PS. In ultima vreme m-am axat numai pe o pereche valutara: EUR/USD, din cauza faptului ca acolo am spread-ul cel mai mic.Exista vreo regula impotriva faptului ca tranzactionez o singura pereche valutara?
Editat de Criodi
Am schimbat titlul din "Tranzactionarea stirilor" in "Cum tranzactioneaza unii atat de rapid la stiri si ce optiuni avem noi?"