- 0
Cum tranzactioneaza unii atat de rapid la stiri si ce optiuni avem noi?
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
ionut_blue
Salut!
Foloseste cineva stirile in tranzactionare? Lamuriti-ma si pe mine cum afla unii asa de repede stirea si cum isi dau seama de efectul ei in piata.
Eu incerc sa stau departe cand vad pe calendarul economic o stire cu impact asupra monedei pe care o tranzactionez dar m-a prins de cateva ori si i-am simtit puterea.Presupun ca voi stiti mai multe si probabil unii au si o strategie in privinta asta.
Ms!
PS. In ultima vreme m-am axat numai pe o pereche valutara: EUR/USD, din cauza faptului ca acolo am spread-ul cel mai mic.Exista vreo regula impotriva faptului ca tranzactionez o singura pereche valutara?
Editat de CriodiAm schimbat titlul din "Tranzactionarea stirilor" in "Cum tranzactioneaza unii atat de rapid la stiri si ce optiuni avem noi?"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
4
1
3
1
Zile populare
Sep 21
4
Sep 20
3
Sep 22
3
Top autori pentru această întrebare
tavi_star 4 postări
Criodi 1 postare
gigi 3 postări
ionut_blue 1 postare
Zile populare
Sep 21 2013
4 postări
Sep 20 2013
3 postări
Sep 22 2013
3 postări
Postări populare
tavi_star
Gigel, tu cum tranzactionezi la stiri? Sau cum tranzactionezi in general? Eu incerc sa comunic ceva util pt. trading-ul real. As putea sa fac altceva cu timpul asta: sa beau o bere sau sa stau cu bu
tavi_star
Gigel, Am vorbit mai inainte de prioritatea in queue. Proritatea este: time, price and quantity. Anumite platforme au o optiune gen: buy DOM (depth of market). Lanseaza un ordin de cumparare a tut
tavi_star
A doua parte cu efectul stirilor se desfasoara in felul urmator: Acum institutiile folosesc market orders. Daca timp de cateva zile au folosit limit orders sa intre in piata acum folosesc market ord
Imagini postate
9 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.