- 0
Cum tranzactioneaza unii atat de rapid la stiri si ce optiuni avem noi?
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
ionut_blue
Salut!
Foloseste cineva stirile in tranzactionare? Lamuriti-ma si pe mine cum afla unii asa de repede stirea si cum isi dau seama de efectul ei in piata.
Eu incerc sa stau departe cand vad pe calendarul economic o stire cu impact asupra monedei pe care o tranzactionez dar m-a prins de cateva ori si i-am simtit puterea.Presupun ca voi stiti mai multe si probabil unii au si o strategie in privinta asta.
Ms!
PS. In ultima vreme m-am axat numai pe o pereche valutara: EUR/USD, din cauza faptului ca acolo am spread-ul cel mai mic.Exista vreo regula impotriva faptului ca tranzactionez o singura pereche valutara?
Editat de CriodiAm schimbat titlul din "Tranzactionarea stirilor" in "Cum tranzactioneaza unii atat de rapid la stiri si ce optiuni avem noi?"
Top autori pentru această întrebare
4
3
1
1
Zile populare
Sep 21
4
Sep 20
3
Sep 22
3
Top autori pentru această întrebare
tavi_star 4 postări
gigi 3 postări
Criodi 1 postare
ionut_blue 1 postare
Zile populare
Sep 21 2013
4 postări
Sep 20 2013
3 postări
Sep 22 2013
3 postări
Postări populare
tavi_star
Gigel, tu cum tranzactionezi la stiri? Sau cum tranzactionezi in general? Eu incerc sa comunic ceva util pt. trading-ul real. As putea sa fac altceva cu timpul asta: sa beau o bere sau sa stau cu bu
tavi_star
Gigel, Am vorbit mai inainte de prioritatea in queue. Proritatea este: time, price and quantity. Anumite platforme au o optiune gen: buy DOM (depth of market). Lanseaza un ordin de cumparare a tut
tavi_star
A doua parte cu efectul stirilor se desfasoara in felul urmator: Acum institutiile folosesc market orders. Daca timp de cateva zile au folosit limit orders sa intre in piata acum folosesc market ord
Imagini postate
9 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.