Am urmarit foarte interesat un caz aparte. Se pare ca cineva a facut profit peste 40.000$ cu FxOpen pe cont ECN dupa care toate ordinele i-au fost anulate.
"An unnamed LP which is a market can offer fake prices and then retroactively alter the client's entry. This isn't a simple price feed error that's being corrected. This appears to be a deliberate action.
1. What is the point of trading with a so-called ECN if the LP can use cheap bucketshop tactics at will?
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Am urmarit foarte interesat un caz aparte. Se pare ca cineva a facut profit peste 40.000$ cu FxOpen pe cont ECN dupa care toate ordinele i-au fost anulate.
"An unnamed LP which is a market can offer fake prices and then retroactively alter the client's entry. This isn't a simple price feed error that's being corrected. This appears to be a deliberate action.
1. What is the point of trading with a so-called ECN if the LP can use cheap bucketshop tactics at will?
2. Some brokers go to great lengths to brag about who their LPs are. Why would FxOpen sign an agreement that would protect a http://www.forexpeacearmy.com/forex-forum/images/styles/f4/misc/vbglossarlink.gif liquidity provider's identity when the LP is using unfair tactics to rip off customers?"
Deja apare semnul intrebarii. ECN e de fapt tot Dealing Desk ?
Cititi cu ochii vostri acest caz si exprimati-va parerea.
... continuare Aici
Editat de Apollo