Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Apolo cred cred ma ajuta si aici... :)

Veau sa scriu cite ceva si despre NZD/USD deja cine are acces o sa puna la topicul potrivit.

Deci, NZD/USD pe Monthly a facut un hamer frumusel, dar pe Dayli avem o figura unde dupa parerea mea este, Head and Sholders ( nu sampon).. :D.

Asteptam pina care sub SMA200 si mergem in jos pina la fibo 74.6% din Monthly.

Deci azi 3 analize pe Dayli:

EUR/USD - jos;

USD/JPY - sus;

NZD/USD - jos;

Pare ca Dolarul sa fie aici vinovat, deci vreo stire buna din SUA.

post-6113-0-58407800-1384431433_thumb.jpg

post-6113-0-41909200-1384431438_thumb.jpg

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Citiri 5,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat

Am o idee pe NZD/USD, e aproape identic cu austrialianul cu exceptia unor diferente negligibile:

post-7281-0-02147400-1395315499_thumb.png

Trendul e evident si dupa 2 retracementuri, miscarea descendenta ar trebui sa continue.

Postat

Am o idee pe NZD/USD, e aproape identic cu austrialianul cu exceptia unor diferente negligibile:

attachicon.gifnzdusdm15.png

Trendul e evident si dupa 2 retracementuri, miscarea descendenta ar trebui sa continue.

Eu nu as miza

Postat

Mai gandeste-te .

post-3825-0-00307800-1395322233_thumb.jpg

post-3825-0-40981400-1395322539_thumb.jpg

Editat de Apollo

Postat

Mai gandeste-te .

attachicon.gifnzd.jpg

attachicon.gifnzd2.jpg

Ai dreptate noroc ca am iesit in timp, am facut 14 pipeti, si acum sunt long :))

Din pacate am luat acelasi trade pe GBPUSD si acolo am belit-o de aia am acel DD la cont

Dar nu-ti face griji noul meu sistem de oracol este impecabil B-)

Editat de Proximus

Postat

Daca mentii un DD pana in 10%, parerea mea e ca faci performanta, presupunand ca mergi cu risc de 1% per tranzactie.

La 5% risc si la 10% ce DD ar trebui mentinut pentru a face performanta?

Postat

Eu ziceam de risc mic . Ar trebui sa ai vreo 500% profit si un DD de 50% atunci :))

Da. La risc 10% iesea 100% DD ceea ce nu mai asigura performanta. :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.