- 0
Exista posibilitatea de a testa si optimiza alocarea de capital catre experti multiplii in mt4?
-
Navigare recentă 0 membri
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Întrebare
didina
Exista pentru MT4 vreun optimizator de portofolii ? ( Adicatelea :
caz 1 :
faza 1 :(sa zicem ca...) Imi place tare o pereche si am dezvoltat N EA-uri pentru ea. Vreu sa atasez 4 EA pe 4 charturi ( cu acelasi TF sau nu) si sa sa fac un backtest simultan cu toate 4 pe acelasi cont.
faza 2 : atat in back cat si in live optimizatorul regleaza singur nr de loturi pentru fiecare EA in functie de rezultate, starea generale a contului , etc. astfel incat EqC sa fie cat mai "frumoasa" ( alocare automata de resurse intre strategii)
caz 2 : (sa zicem ca ...) Am dezvoltat un EA fenomenal si vreu sa il aplic ( cu modificarile de parametri respective) pentru 5 instrumente ( cu acelasi TF sau nu) simultan , pe acelasi cont . Dar in prealabil vreu sa fac un backtest simultan, etc
NB : Intreb deoarece alte platforme ofera tipul asta de "servicii" , dar goagalul nu m-a ajutat deloc in cazul MT4 . Vreun guru local ma poate ajuta cu un link ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Top autori pentru această întrebare
1
Zile populare
Dec 2
1
Top autori pentru această întrebare
didina 1 postare
Zile populare
Dec 2 2013
1 postare
0 răspunsuri la această întrebare
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.