Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Este idea vechiului Offtopic Profesionist- orice, oricat, in limita decentei limbajului!

Am intrat pe Offtopic universal care este in grupul lui Apollo- care pe vremuri numea comunist si fascist pe oricine in cerca sa il cenzureze!

Ieri Apollo m-a cenzurat de 3 ori in 5 minute- ESTE INACCEPTABIL- dar unii uita de unde au plecat si cand au unu pic de putere isi dau in petec.

"Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om: da-i puterea - Abraham Lincoln

Editat de ovidiubenone

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Citiri 1,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ma gandeam la o strategie, o metoda sa fii profitabil pe termen lung si (probabil) sa te autodisciplinezi in acelasi timp:

Intrii in piata forex cu o suma de $250-300, la un leverage de 1:50.

In aceasta situatie: 1 pip = $1.

Mai departe ne fixam niste targeturi, fara sa fie batute in cuie, ci sa avem o idee cam pe unde trebuie sa ne situam la sfarsitul fiecarei perioade:

10 pip/zi => 50 pip/saptamana => 200 pip/luna

200 pip pe luna inseamna $200, cu o investitie de $250-300 - deci profit aproape 100%.

In fiecare luna putem reinvesti ceea ce am castigat luna precedenta, astfel luna urmatoare obtinand, evident, un profit mai mare, dupa care putem urma acest model o perioada pana ajungem de exemplu la 1 pip = $10 (aproximativ $2800 la acelasi leverage de 1:50), situatie in care daca obtii 200 pip/luna, ai $2000 in buzunar de cheltuiala.

Perioada de care vorbesc, din calculele mele, ar ajunge undeva la 6 luni, poate si mai putin daca ai ceva experienta.

Ideea de baza consta in faptul sa urmaresti 10 pip/zi, 50 pip/saptamana, 200/luna, toate in acelasi timp, dar fara sa te simti obligat ca trebuie sa indeplinesti acest target; astfel micsorezi riscul de a intra in tranzactii pe care nu esti sigur.

Important de retinut e ca poti obtine 50 pip intr-o zi, dintr-o singura tranzactie, caz in care targetul tau pe saptamana respectiva e realizat. Deci nu trebuie sa faci mii de tranzactii ca sa fii profitabil; poti face 10 intr-o luna si faci acelasi profit, poate si mai mult, pe care il face altcineva cu 100 de tranzactii.

Ce parere aveti? :D

Editat de banana_man

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.