Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Se pare ca era mai bine sa nu intru pe acest forum nu din cauza celor care il acceseza ci a unora care de cred GANN-ul bursei din orice colt al lumii

OUT DEFINITIV  

Nu cred ca e o decizie buna. Macar pentru cei care nu te blameaza ai putea sa mai revii cand si cand. Si te asigur ca sunt mult mai multi decat cei care o fac,

• Răspunsuri 21
  • Citiri 94,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• @Deltatrade   nu esti deloc respectuos.   Dl. TRAIAN STAN are de cel putin doua ori varsta ta.   In al doilea ce ai oferit tu comunitatii de trading din Romania? Nu esti bun decat de comentat, de facu

• mai vere tu chiar crezi ceea ce spui? si sima a fost un trader de sute de ori mai bun decat tine.  a plecat cu 20-50000 de usd si a facut milioane. i-a mers timp de cel putin 14 ani. dar pana la urma

• Nu vreau sa dezbat aici cine se pricepe sau nu. Insa ceea ce stiu sigur este ca esti un hater ca si iulik2k care constransi de frustrarea neimplinirii financiare , fara sa-si dea seama arunca cu noroi

Postat

mi se pare inutil demersul, ce conteaza cat este un titlu de stat, dobanda de sub 5% este prea mica. la o suma mica chiar nu conteaza. faptul ca nu platesti 16% impozit la profit iar e inutil.

la cum variaza cursul leului 5% ii pierzi si intr-o saptamana.

pentru cine are bani multi nu conteaza ca investeste 10 titluri de 10k ron sau 100 de 1000ron.

VA UREZ SUCCES!

(apollo asa sunt eu hater, cand vine unu si o arde aiurea pe campii vin cu pliciul si il fac sa isi revina repede! si eu si deltatrader suntem mai pragmatici, nu prea vedem cai verzi pe pereti.)

Editat de iulik2k1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.