Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Aveti probleme cu noul update la mt4 ? Ca eu da . De exemplu am pus serverele de la alti brokeri in config si nu-mi apar daca vreau sa ma loghez. Am dat rescan servers, nimic. La voi merge?

Duh. Am rezolvat. Faceti Open New Account dati Next si aveti optiune de ADD NEW SERVER , scrieti acolo primul cuvant al brokerului si cauta el singur nu mai e nevoie sa mutam fisierele .srv in config.

Ce prostie !!! Template-urile ti le arunca prin :

C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal :blink:

Scripturile se pun in :

C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\45EDF222E6A3A58A7DD0EE1CCE466083\MQL4\Scripts

Ce imbarligatura frate ! Vedeti ca, codul ala lung e un cod atribuit platformei nici nu stiu ce. Important e sa gasiti folderul MQL4.

Aiurea!

Editat de Apollo

• Răspunsuri 1
  • Citiri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Aveti probleme cu noul update la mt4 ? Ca eu da . De exemplu am pus serverele de la alti brokeri in config si nu-mi apar daca vreau sa ma loghez. Am dat rescan servers, nimic. La voi merge?

Duh. Am rezolvat. Faceti Open New Account dati Next si aveti optiune de ADD NEW SERVER , scrieti acolo primul cuvant al brokerului si cauta el singur nu mai e nevoie sa mutam fisierele .srv in config.

Ce prostie !!! Template-urile ti le arunca prin :

C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal :blink:

Scripturile se pun in :

C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\45EDF222E6A3A58A7DD0EE1CCE466083\MQL4\Scripts

Ce imbarligatura frate ! Vedeti ca, codul ala lung e un cod atribuit platformei nici nu stiu ce. Important e sa gasiti folderul MQL4.

Aiurea!

Pentru mine folderul incepe cu "AFC7D280913D0.... " dar ma rog, nici mie numi place asta, dar cred ca e din cauza vechiului MT4, poate daca reinstalam MT4-ul se vor rezolva chestiile..

Oricum eu am gasit o metoda mai rapida de a accesa fisierele (in windows 7):

Apasa butonul start > scrie in rubrica de cautare "metaeditor", programul cu care se fac scripturile si ea-urile > apasa ctrl +D, ca sa se vada fereastra "navigator" si acolo vezi bine locatiile folderilor , apoi dai clic dreapta pe folderul pe care-l vrei sa o deschizi si open folder

Oricum e cam aiurea updateul, dar credema ca a fost foarte necesar pentru programatori, vechiul limbaj MQL4 era prea simplu si plin de functii care nu mergeau corect.

+Mie-mi plac noile feature-uri precum: interfata mai bogata, metaeditor mai sofisticat, si fixarea unor buguri enervante

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.