Aveti probleme cu noul update la mt4 ? Ca eu da . De exemplu am pus serverele de la alti brokeri in config si nu-mi apar daca vreau sa ma loghez. Am dat rescan servers, nimic. La voi merge?
Duh. Am rezolvat. Faceti Open New Account dati Next si aveti optiune de ADD NEW SERVER , scrieti acolo primul cuvant al brokerului si cauta el singur nu mai e nevoie sa mutam fisierele .srv in config.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Aveti probleme cu noul update la mt4 ? Ca eu da . De exemplu am pus serverele de la alti brokeri in config si nu-mi apar daca vreau sa ma loghez. Am dat rescan servers, nimic. La voi merge?
Duh. Am rezolvat. Faceti Open New Account dati Next si aveti optiune de ADD NEW SERVER , scrieti acolo primul cuvant al brokerului si cauta el singur nu mai e nevoie sa mutam fisierele .srv in config.
Ce prostie !!! Template-urile ti le arunca prin :
C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal
Scripturile se pun in :
C:\Users\NumeleTau\AppData\Roaming\MetaQuotes\Terminal\45EDF222E6A3A58A7DD0EE1CCE466083\MQL4\Scripts
Ce imbarligatura frate ! Vedeti ca, codul ala lung e un cod atribuit platformei nici nu stiu ce. Important e sa gasiti folderul MQL4.
Aiurea!
Editat de Apollo