Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Am si eu o intrebare pentru cine cunoaste MQL4 foarte bine.

Care este algoritmul dupa care ZigZag deseneaza swingurile ? 

Nu ma refer la formule ci la teoria dupa care stabileste swingurile, pe ce fundament le traseaza ?

Editat de Apollo

• Răspunsuri 4
  • Citiri 3,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Am si eu o intrebare pentru cine cunoaste MQL4 foarte bine.

Care este algoritmul dupa care ZigZag deseneaza swingurile ? 

Nu ma refer la formule ci la teoria dupa care stabileste swingurile, pe ce fundament le traseaza ?

E foarte simplu, precizezi intervalul de candele in care sa caute, sa zicem 30 stick-uri.Apoi marimea pasurilor, sa zicem 5, si apoi programul va cauta Highest High in cele 5 candele trecute, apoi in pasul urmator Lowest Low, si asa se alterneaza pana cand ajunge la stickul nr 30.

In final punctele gasite vor fi conectate cu o linie dreapta , si e gata zig-zagul :)

Postat

Ce este marimea pasurilor ? Nu inteleg la ce te referi cand spui asta.

Segmentarea candelelor alese in grupuri de 5 sau x precizate de utilizator, in pasul 1 algoritmul se uita la HH, apoi in pasul 2 la LL, si asa mai departe...

Postat
  • Autor

Depth setabil e minim 6?  Mai mic daca dau imi dispare :).

E posibil sa setez ZIG ZAG-ul sa se traga doar pe swingurile care au 2 bare de o parte si de alta?  Sau 3 sau 10 ? 

Editat de Apollo

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.