Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Acest topic este pentru cei ce folosesc analiza tehnica in tranzactiile lor sau vor sa asimileze

cunostinte in acest domeniu . Trebuie sa fiu mai strict in privinta subiectului si precizez ca acest topic

este destinat doar subiectului analiza charturilor , fara semnale , indicatori , valuri ,etc.

Doar analiza bazata pe chart si candlesticks . Trends,swings,pullbacks,legs.Breakouts,failed

breakouts,trading strategies,options.

Pentru cei care au citit sau citesc carti precum cele scrise de Al Brooks (Trends,Ranges,Reversals )

sau alti autori din domeniu  , acest topic este pentru voi . Un avantaj il constituie cunoasterea limbii

engleze. Va invit sa va inscrieti si sa ne educam  impreuna pentru o cariera de succes !

• Răspunsuri 12
  • Citiri 6,6k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Mighty Eagle
    Mighty Eagle

Pentru inceput propun ca fiecare sa isi expuna opinia vis-a-vis de felul in care intelege notiunea/le de Price action,Trends, swings, pullbacks, legs breakouts, failed breakouts, trading strategies, o

• Nu folosesc absolut nimic . Doar un chart in fata mea si materiale ajutatoare (cursuri si carti ) Ma bazez pe analiza trendului,a lumanarilor,trasez linii de trend,compar trenduri de pe STF(Smaller ti

Imagini postate

Postat

In sfarsit un thread decent despre analiza tehnica , fara eliott wave si alte prostii. Price action pur, asta imi place .Nenea Gekko aproba B-)

Postat

Incep eu, am gasit o situatie excelenta pe CADCHF H1

post-7281-0-32504200-1394129776_thumb.png

E un uptrend cu o spargere minora bearish a liniei de trend, care se va retrage inapoi la linia de trend, deci anticipez un long trade pana la partea superioara a liniei de trend.

TP si SL e deja setat.

Opinii?

Editat de Proximus

Postat

Pentru inceput propun ca fiecare sa isi expuna opinia vis-a-vis de felul in care intelege notiunea/le de

Price action,Trends, swings, pullbacks, legs breakouts, failed breakouts, trading strategies, options. Veti vedea ca foarte putini avem numitor comun...

Editat de Mighty Eagle

Postat
  • Autor

Thanks Mr.Gekko for the warm welcome  ! Bun venit tuturor ! Ma intereseaza cine de aici foloseste price action si analiza pura ,si de ce nu , a studiat cartile lui Al Brooks ?  

Postat

Cand apare un patern si majoritatea il aplica deja a expirat.

Fie ca il depistezi cu fibo, valuri sau crosuri de ma.

Cand incerci sa faci un sistem pe date partiale, gresite si aproximate e normal si rezultatul..

Hai sa prezicem vremea peste o luna... Cred ca avem acelasi numar de variable..

In concluzie: analizati ca oricum e degeaba. Va urez succesuri!

Postat

emmy folosesti autochartist pentru pattern?

sau Trading Central pentru rezistenta si suport?

Editat de Tim_isoara

Postat
  • Autor

emmy folosesti autochartist pentru pattern?

Nu folosesc absolut nimic . Doar un chart in fata mea si materiale ajutatoare (cursuri si carti )

Ma bazez pe analiza trendului,a lumanarilor,trasez linii de trend,compar trenduri de pe STF(Smaller time frame) cu HTF(Higher time frame).Un trend pe un chart de 5 minute apare ca o singura lumanare pe un chart de 8 ore de exemplu.Sunt multe de discutat pe marginea subiectului.Mi-ar placea sa stiu cine e interesat si cine practica. 

Postat

Incep eu, am gasit o situatie excelenta pe CADCHF H1

attachicon.gifcadchfh1.png

E un uptrend cu o spargere minora bearish a liniei de trend, care se va retrage inapoi la linia de trend, deci anticipez un long trade pana la partea superioara a liniei de trend.

TP si SL e deja setat.

Opinii?

Ideea a tinut:

http://charts.mql5.com/4/100/cadchf-m15-ibfx-australia-pty.png

Pretul intradevar sa retras la linia de trend, din pacate mie mia atins stopul :D

Metodele mele pentru pozitionarea stopului nu e perfect inca, insa important e ca ideea a tinut :)

Editat de Proximus

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.