Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Pai cum se procedeaza ca nu e nimic specificat aici ...

( Am tranzactionat 5.41 loturi in 2 zile ... cat mi-ar lua sa tranzactionez 8 loturi ? e ceva dubios la mijloc , in plus nu imi par cunoscute aceste nume ... poate e una dintre acele firme care ma suna gafaind ca dupa un maraton, ca au gasit un nou pont pe nu stiu ce pereche  )

:))

Nu cumva chiar voi m-ati sunat ?!

:))  :))

hai ca-mi place...

Eu deja am banii in cont. si am tranzactionat jumatate de zi. 8 loturi depinde de stilul de tranzactionare 2-4 luni

http://www.myfxbook....derzelas/867383

Laverage 1/10 ? Mic ...

• Răspunsuri 110
  • Citiri 47,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Dupa prima saptamana  experimentul are urmatorul rezultat  un profit de 47,2%. Weekend placut.  

• pentru cei care se dau mari traderi pe aici e o provocare, sa demonstreze ca pot altfel ciocu' mic. daca vor sa plece cu mai mult nu ma deranjeaza. cu 30usd trebuie sa fii sigur pe tine si nu ai loc d

• Offtopic Apropo, daca doriti sa va dati cu parerea despre ce performante au altii (in topicul asta sau in alte topice) as prefera daca ati publica si voi propriile voastre performante. Asta e un guide

Imagini postate

Postat
  • Autor

Nu e 100-200 in functie de instrument.

Am incercat sa-l schimb  la myfxbook dar nu am reusit

Editat de Tim_isoara

Postat
  • Autor

Chiar as vrea sa vad cum reuseste cineva facand trading din indicatoare ca multi le blameaza, inclusiv eu. Ar fi ceva nou.

E ok emailul cu indicatoarele? Te-am convins?

Postat

Cum stai Timisoara, cat % ai facut saptamana asta?

http://widgets.myfxbook.com/widgets/872591/large.jpg

Eu am terminat perfectionarea sistemului de care iti spuneam si acum e gata sa faca profituri extreme.De acum voi avea o tinta zilnica de aproximativ 6-7%, sau vad cum iese, ca pana la urma nu eu decid ci piata ,cat profit imi va da.

Editat de Proximus

Postat
  • Autor

Cum stai Timisoara, cat % ai facut saptamana asta?

Eu am terminat perfectionarea sistemului de care iti spuneam si acum e gata sa faca profituri extreme.De acum voi avea o tinta zilnica de aproximativ 6-7%, sau vad cum iese, ca pana la urma nu eu decid ci piata ,cat profit imi va da.

Inca lucrez.Ma bucur ca am concurenta .

Postat

Io am facut 9.43% in 2 zile :)), si daca nu as fi fost atat de nerabdator nu as fi luat acel trade long pe EURCHF ca era deja o situatie overbought, insa pierderea pe GBPUSD era inevitabil.Ei nu conteaza, oricum nu se poate sa ai 100% winrate dar incercam nu :)

In rest, am -3 sau -4% floating pierdere, care se va transforma in castig sapt viitoare.Si tineti minte ca contul are doar 2 zile, saptamana viitoare astept un growth de 30%-40% / saptamana cu o tinta zilnica de 7-8% daca se poate.

Editat de Proximus

Postat
  • Autor

Io am facut 9.43% in 2 zile :)), si daca nu as fi fost atat de nerabdator nu as fi luat acel trade long pe EURCHF ca era deja o situatie overbought, insa pierderea pe GBPUSD era inevitabil.Ei nu conteaza, oricum nu se poate sa ai 100% winrate dar incercam nu :)

In rest, am -3 sau -4% floating pierdere, care se va transforma in castig sapt viitoare.Si tineti minte ca contul are doar 2 zile, saptamana viitoare astept un growth de 30%-40% / saptamana cu o tinta zilnica de 7-8% daca se poate.

Daca o tii in ritmul asta faci 300% pe luna

Postat

Daca o tii in ritmul asta faci 300% pe luna

Mai vedem,nu cred ca voi putea mentine acest ritm, dar as dori macar 5-6%/ zi, poate 9-10 e prea mult.

Oricum cred ca una din tradeurile mele va fi in pierdere, deci acel 8% ce am facut ieri e mai aproape de 6%.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.