Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Mereu am fost si inca sunt pesimist asupra coinului, nu vedeti ce se intampla, bancilor nu le place ideea BTC-ului (bani virtuali fara comision si rate inter bancare), si asa decid sa le interzica (prin lobby) in fiecare tara, prima data Rusia, apoi China, apoi o sa vina SUA,UE, si asa mai departe.

Exchangeurile dau faliment 1 dupa alta, si fara exchange, monedele BTC nu valoreaza nimica.

http://www.youtube.com/watch?v=vZmtzg_U5GQ

Ascultati omul, ce zice despre coin, e un investitor destul de expert la care ma uit de ceva timp.

Editat de Proximus

• Răspunsuri 23
  • Citiri 8,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Pe 30 nov China a dat primele semne ca va interzice BTC-ul. Caderea de sapt asta are legatura tot cu China. Si pe 15 Apr (peste o sapt) iar e deadline important in China in leg cu BTC-ul.   Pe BTC ris

• Pe termen scurt e greu de zis.   In doi ani insa, eu cred ca va fi peste 2000.

• Majoritatea minerilor sunt chinezi + bancile de acolo nu au atatea reglementari, deci cine stie care cat baga in moneda.

Imagini postate

Postat

411. Bravo!

Dar nu din motive tehnice, China tocmai a confirmat stirea nasoala la care se astepta lumea de pe 15 Apr.

btc_apollo.png

Postat
  • Autor

:48:  Grazzie . Deci fundamental, viitorul BTC pãleste ?

Nu stiu fundamental, dar am inteles ca stirile tind sa indice in directia trendului major . Nu stiu daca e batut in cuie sau nu. 

Editat de Apollo

Postat

Pe termen scurt e greu de zis.

In doi ani insa, eu cred ca va fi peste 2000.

Postat

De ce are influenta China asa mare pentru BTC ?

Majoritatea minerilor sunt chinezi + bancile de acolo nu au atatea reglementari, deci cine stie care cat baga in moneda.

Postat

De ce are influenta China asa mare pentru BTC ?

Majoritatea minerilor sunt chinezi + bancile de acolo nu au atatea reglementari, deci cine stie care cat baga in moneda.

Da-ne link-ul cu procentul minerilor de BTC din lume. Sau este o presupunere?

Postat

Chinezii sunt cei care au urcat BTC-ul de la 200 la 1200.

Investitorii chinezi sunt ca un hive mind. Cand cativa din ei cumpara ceva, brusc cumpara toti. A se vedea cum cumparau aur prin 2011, sau cum multi au cumparat BTC anul trecut.

Au fost reportaje in China cu chinezi care si-au bagat banii pt facultate, sau care au imprumutat bani de la banca, si au cumparat BTC pe varf :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.