- Răspunsuri 10
- Citiri 7,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Bine, dar totusi pentru alti traderi poate fi o unealta utila. Iata un raport de optimizare pe EUR/USD, intre ianuarie si aprilie 2014, pe timeframe H1.Se pare ca perioada 40 a avut cele mai bune re
-
Toate indicatoarele sunt o derivare dintrun moving average intrun fel sau altul.La baza fiecarei indicatori e un moving average. Indicatorul meu: while(pos>=0) { maOpen=iMA(NULL,0,MaPeriod,0,MOD
-
Daca vrei pot sa readaug umbrele pe indicatorul facut de mine, daca asta te ajuta Sau daca asta va face indicatorul mai util in orice fel.
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Daca grupul acesta e dedicat tranzactionarii cu heiken ashi atunci e nevoie de un indicator heiken ashi avansat.
Din acest motiv v-am facut un HA optimizat si foarte usor de utilizat.Am scos toate codurile inutile din indicator, care mancau memoria si viteza calculatorului degeaba, si am optimizat indicatorul Heiken_Ashi_Smooted (fiind cea mai populara) pe EUR/USD.
Astfel s-a nascut indicatorul Heiken_Ashi_Final, cea mai simpla si buna dintre heikenuri.Am testat indicatorul cu metode statistice si semnalele au o precizie de 50.12% pe H1, desigur nu e intelept sa luam semnalele doar de pe un indicator,dar cu o analiza mai profunda e posibil sa fie o unealta importanta pentru trading.
HEIKEN_ASHI_FINAL.ex4