Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Am rectificat postul anterior pentru ca imaginea atasata nu era o imagine corecta si fidela.

Iata o comparatie a indicatorului original cu indicatorul modificat.

post-1363-0-55203400-1398194485_thumb.jpg

Inca odata , eu voi folosi tot indicatorul original pentru ca eu nu-l folosesc ca indicator de semnal ci numai ca indicator de sincronizare a previziunii de directie.

Dar probabil se poate face o strategie eficienta de trade cu ajutorul indicatorului modificat, ceea ce este un lucru foarte bun.

Deja am ceva idei dar deocamdata nu o sa le dezvolt, ci numai o sa le stochez in arhiva si la momentul potrivit le voi studia mai atent.

Editat de oltciter

• Răspunsuri 10
  • Citiri 7,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Bine, dar totusi pentru alti traderi poate fi o unealta utila.   Iata un raport de optimizare pe EUR/USD, intre ianuarie si aprilie 2014, pe timeframe H1.Se pare ca perioada 40 a avut cele mai bune re

• Toate indicatoarele sunt o derivare dintrun moving average intrun fel sau altul.La baza fiecarei indicatori e un moving average.   Indicatorul meu: while(pos>=0) { maOpen=iMA(NULL,0,MaPeriod,0,MOD

• Daca vrei pot sa readaug umbrele pe indicatorul facut de mine, daca asta te ajuta   Sau daca asta va face indicatorul mai util in orice fel.

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.