Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

O acumulare de ordine SELL long term, daca sparge in forta va fi o ditamai cadere  Prima linie entry , a doua TP . Managementul ramane la latitudinea fiecaruia.

Mai confirma cineva? Ma intereseaza in special parerea eliotistilor, e long term.

post-3825-0-49543100-1397734436_thumb.jpg

Postat (editat)

O acumulare de ordine SELL long term, daca sparge in forta va fi o ditamai cadere  Prima linie entry , a doua TP . Managementul ramane la latitudinea fiecaruia.

Mai confirma cineva? Ma intereseaza in special parerea eliotistilor, e long term.

attachicon.gifaudchf.jpg

Eu zic ca o sa fie un breakout bullish pana la 0.86000 :D

post-7281-0-16351100-1397771441_thumb.png

Iar pe termen scurt (H1) undeva pana la 0.826000

post-7281-0-40288900-1397772187_thumb.png

Dar e doar opinia mea :)

Editat de Proximus
Postat (editat)

attachicon.gif audchf.jpg

Intrarea pentru Short a fost consumata, de aici trailing fiecare dupa cum stie.

post-3825-0-42678700-1398241092_thumb.jpg

Editat de Apollo
Postat (editat)

attachicon.gif audchf.jpg

Intrarea pentru Short a fost consumata, de aici trailing fiecare dupa cum stie.

attachicon.gifaudchf.jpg

Negativ, 0.83000 e un hotspot, piata trebe sa se reintoarca acolo, e inevitabil.

Desigur daca ai prins miscarea aia short de 200 pipsi bravo tie, dar eu as fi intrat long acolo, numi plac breakouturile .

Pe long term eu voi intra long pana la 0.83000 sa vedem ce iese.

Editat de Proximus
Postat (editat)

Vad ca piata mai are avant, in cazul asta, cred ca se va mai duce short pana la 0.81455. Apoi o spargere usoara spre jos pentru acumularea stopurilor de acolo, si apoi breakout de revenire la hotspotul de la 0.83000.

Pe termen lung cred ca 0.86 e tinta, dar asta mai poate dura saptamani.Tinta spre short ar fi 0.786, imnsa nu cred ca bancile au destul combustibil pentru a forta pretul pe acele nivele, e mult mai usor sa-l duci la 0.86.

post-7281-0-62152600-1398357281_thumb.png

Oricum bafta la toti, si mai vedem cine va avea dreptate :D

Editat de Proximus
Postat

Aici nu e  cine are dreptate. Previziunile nu sunt ceva sigur 100% si asta ti-o poate spune oricine. Cand faci o previziune , managementul pozitiei e cea care face diferenta intre pierdere si castig. Pretul poate merge doar 1/3 din targetul previzionat. Asta inseamna ca nu esti bun ? Daca ai facut profit pe acea 1/3 , e tot ce conteaza. Nu suntem aici sa facem impresie ci ca sa exersam si sa invatam, fie ca esti pe demo sau real.

Postat (editat)

Pretul incepe sa revina la targetul prezis de 0.830021, dupa cum vad eu, eu as pune TP ul la 0.82895, doar ca o precautie in caz ca pretul isi va pierde momentumul.

Pe termen lung nici formarea unui bottom la 0.72 nu e inimaginabil, dar eu totusi cred ca tinta va fi 0.86.Dar pentru ca este incert, eu nu as intra in tradeuri pe long term in momentul de fata, insa o sa intru in acel long pana la 0.83 :)

(deindata ce voi avea margin liber, ca acum tot marginul e in uz :P)

Editat de Proximus

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.