Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Este interesant ca singurul Broker mare pe care au reusit sa-l inchda este cu investitoi rusi.  Alpari.

Oare e o coincidenta.

Ar mai fi FXCM la 225 milioane pierdere nu stiu daca se mai salveaza.

Se pare ca pe unii brokeri i-au parasit furnizorii de lichiditate pe altii nu.Curios.

Editat de Tim_isoara
Postat (editat)

Cer scuze ca atasez poze cu EUR/CHF in zona de USD/CHF. Am facut capturi din CTrader de la 3 brokeri: icmarkets (AUS), invast (AUS) si FXPRO (uk). "Zoom-ul difera" dar charturile sunt la 5 minute, exact in momentul "X"

post-6170-0-90339000-1421443108_thumb.png

post-6170-0-16099000-1421443111_thumb.png

post-6170-0-49516000-1421443106_thumb.png

Mentionez ca nu sunt client fxpro. Doar citez de la ei de pe site: FxPro clients benefit from negative balance protection, preventing their balances from dropping below zero at FxPro's own cost.

Sunt client icmarkets si citez (imi da de gandit):

Do you offer guaranteed stop loss orders?

No, we do not offer guaranteed stop loss orders. Guaranteed stop loss orders can only be offered market maker brokers, IC Markets is a True ECN broker and unable to offer this order type as all of your trades flow into our ECN network.

Editat de Baiazid
Postat

Cer scuze ca atasez poze cu EUR/CHF in zona de USD/CHF. Am facut capturi din CTrader de la 3 brokeri: icmarkets (AUS), invast (AUS) si FXPRO (uk). "Zoom-ul difera" dar charturile sunt la 5 minute, exact in momentul "X"

attachicon.gificmarkets.png

attachicon.gifinvast.png

attachicon.giffxpro.png

Mentionez ca nu sunt client fxpro. Doar citez de la ei de pe site: FxPro clients benefit from negative balance protection, preventing their balances from dropping below zero at FxPro's own cost.

Sunt client icmarkets si citez (imi da de gandit):

Do you offer guaranteed stop loss orders?

No, we do not offer guaranteed stop loss orders. Guaranteed stop loss orders can only be offered market maker brokers, IC Markets is a True ECN broker and unable to offer this order type as all of your trades flow into our ECN network.

Trece, te rog, minimele la care au ajuns cei 3 brokeri.

Postat

Este interesant ca singurul Broker mare pe care au reusit sa-l inchda este cu investitoi rusi.  Alpari.

Oare e o coincidenta.

Ar mai fi FXCM la 225 milioane pierdere nu stiu daca se mai salveaza.

Se pare ca pe unii brokeri i-au parasit furnizorii de lichiditate pe altii nu.Curios.

Din cate stiu, si InstaForex sunt rusi. Sau ma insel ? De astia stii ceva ?

Postat

ICMARKETS: min ~0.84800

INVAST: min ~0.97

FXPRO: min ~0.72652

Eu am la IC Markets min- 0.7345  Enorma diferenta fata de tine

Oanda      min. 0.9707

Postat

Oanda      min. 0.9707

post-7921-0-12557300-1421506683_thumb.png

Postat

Oanda      min. 0.9707

attachicon.gifeurchf ic.png

M-am uitat din nou si valoarea mea este reala. Singura diferenta este ca preturile prezentate de mine au fost via CTrader, nu prin MT4

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.