- Răspunsuri 13
- Citiri 10,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu cred ca stresul de pe real, si in general atmosfera de cont real pot fi date de un cont de 100$. Cred ca este nevoie de un cont care sa contina economiile din salariu/venituri de pe parcursul a cel
-
Asa ai facut tu ? Eu sunt aproape ... de fapt sunt sigur ca mai toti care blameaza conturile demo spunand ca orice e posibil acolo, in realitate le fac praf. Le fac praf nu doar pe alea live, ci s
-
Am propus suma de plecare de 100$ deoarece este mai potrivita pentru un experiment ca asta. Te doare si daca pleci de la 100$ ajungi la 900$ si apoi cazi la 5$. Cand ai cont cu economiile de pe c
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Fiindca am avut mult succes cu strategia mea de trading:

http://widgets.myfxbook.com/widgets/906613/mini.jpg
Mam gandit sa fac un experiment pe un cont demo, cat de repede poti ajunge la 1 milion de € incepand de la 10k €
Absolut nu recomenez nimanui sa tranzactioneze asa ca mine, va fi o metoda foarte riscanta!! , cu un drawdown efectiv pe la 30% sau si mai rau, insa tinta va fi 1 milion de euro intro luna de zile.
Acesta e contul:
http://widgets.myfxbook.com/widgets/919884/large.jpg
Asa ca incepand de azi, 13 mai 2014, am la dispozitie 31 de zile sa multiplic balanta de o 100 de ori pana la data de 13 iunie 2014.
Va fi o testare a profitabilitatii, si a miturilor care sunt in aceasta comunitate.2 rezultate sunt posibile:
1) O sa pierd toti banii virtuali margin call, din care lecta va fi sa nu riscam prea mult pe nici o tranzactie
2) Voi reusi sa fac milionul, din care lectia tot va fi sa nu riscam sume mari, si ca e posibil sa devii milionar din forex
Voi rezuma dupa fiecare zi, starea contului si actiunile pe care leam facut in acea zii, trade historicul va fi public, si puteti invata din ele.
ATENTIE INCAODATA! NU TRANZACTIONATI PE BANI REALI DUPA ACEASTA METODA CA ESTE UNA FOARTE RISCANTA, ACEST THREAD SI POSTURILE MELE DE AICI AU DOAR UN SCOP EDUCATIV, SI NU AU FOST MENITE SA OFERE SFATURI DE TRANZACTIONARE!!!!!
Editat de Proximus