- Răspunsuri 40
- Citiri 20,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Rhesus 13 postări
-
valim1975 11 postări
-
Serban.ionut 9 postări
-
theSeer 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Daca sunt reglementati in UK, nu ar trebui sa fie probleme. 50.000 GBP e pentru oricine are cont deschis la firmale reglementate in UK. Daca era reglementata in Romnaia, CIpru sau Bulgaria, limita era
-
daca nu plangi dupa laptele pierdut......nu pierzi decit 60 de euro, pe care poti sa ii scoti de acum ) Nu pot sa iti spun decit ca circa 10% din miscarile neobisnuite ale pietei sunt generate de si
-
lasa-l naiba de DJ. Mai volatil ca el nu e decit rubla ruseasca. Vad ca te cam maninca undeva sa pierzi bani:)))
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Buna seara.
Cu pasi mici, am inceput si eu sa intru in ,,febra” financiara al tranzactiilor online.
Momentan sunt speculator (spread betting) pe platforma Intertrader.
Orice informatie referitoare la Intertrader este binevenita (dacă sunt seriosi, dacă există anumite limitări la un moment dat - de ex. dacă ai profit mare și brusc, etc.)
De asemenea, mai este și Intertrader Direct dar momentan nu stiu diferenta (practic pe Intertrader Direct am platforma MT4). Care e diferenta? Dacă pe Intertrader am acces la spread betting si CFD, la ce am acces pe Intertrader Direct?
Mulțumesc, și cât mai mult verde!