Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Barbones >>> Acest indicator nu are nimic de-a face cu asa numitul patern de candele "inside candle" .

Si se poate folosi in diferite circumstante functie de strategia fiecaruia.

Mie imi este folositor . L-am mai folosit si in trecut fara probleme , dar acum dupa ce s-a facut upgrade la MT4 nu mai merge . De fapt dupa ultimele upgrade 95% din indicatori nu mai functioneaza . Cred ca asta a fost si scopul ultimelor upgrade .Sa dea de lucru unora.

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

Oltciter>>> Am incercat si asta chiar acum . Face exact la fel . Am gasit un ex.4 a lui pe care l-am avut instalat inainte de 1 Iunie 2012. Am gasit salvarile puse bine , de la un MT4 pe care mergeam atunci .post-8257-0-88644800-1422521782_thumb.jpgInside Candles.ex4

aceiasi problema cu shadow

Postat

Sterge mai intai din indicatori atat codul mql4 cat si ex4 , apoi instaleaza numai. Ex4 vechi. Daca in indicatori ramane mql4 acesta este recompilat si inlocuieste vechiul ex4.

Postat (editat)

Nu poate un patern sa modifice directia generala.

Poate, nu poate, nu are importanta. Important e ce se intampla dupa aparitia paternului. Eu am vazut paternuri in urma carora pretul a mers in aceeasi directie chiar si de 10 ori consecutiv. Tot sa piramidezi pe plus.

Editat de LuceNera
Postat (editat)

Salutari!

Ma numesc Adrian, si as vrea sa invat sa tranzactionez de unde as putea incepe , am nevoie de informatii de baza , care sunt primi pasi pe care trebuie sa ii fac la inceput , mentionez ca nu stiu absolut nimic legat de forex ,dar sunt dornic sa invat.

Multumesc :)

Adrian, iti recomand o carte care pe mine m-a ajutat enorm in tranzactionarea forex : http://www.tradingeducators.com/ebook/daytradingforex/ ....

Se gaseste si piratata, nu trebuie neaparat sa dai banii pe ea :D

Eu tranzactionez din 2012 folosind metoda din cartea aceasta si sunt multumit .

Editat de danpav86

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.