- Răspunsuri 5
- Citiri 20,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
oltciter 2 postări
-
Mighty Eagle 1 postare
-
icecube112 1 postare
-
profitlearning 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
Pentru a face o analiza fundamentala decenta in primul rand sunt necesare cunostinte temeinice de micro si macroeconomie. Daca nu exista aceasta baza ,sa spunem de cultura economica, nu se poate face
-
IMO exista posibilitatea ca viteza de aparitie a stirilor si numarul de indicatori economici luati in "colimator" sa fie singurele motive de diferentiere intre siteurile de stiri. Daca ne referim la r
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Salut, in ultima perioada am dat peste site-ul investing.com(scuze pt publicitate) si am vazut ca furnizeaza date mult mai detaliate si stiri care ajuta mult pentru o analiza fundamentala mai rapida. Apoi pe un webbinar am auzit ca celebrului forexfactory a fost cotat cu AAA , fata de AAA+ care in sistemul lor de cotatie e mai scazut, deci multi nu mai au incredere in vestile lor; o perioada le-am folosit in paralel pentru a le compara si dupa parerea mea primul e mult mai detaliat si pare sa ajute mai mult pentru a vedea aspectul global pe toate pietele.Voi ce parere aveti? Prezinta incredere?
Imi cer scuze pentru publicitate si indrazneala de a deschide un nou topic si rog admin-ii sa il reposteze daca se cuvine sau sa-l stearga. Am pus aceste intrebari in eventualitatea cazului in care se poate usura munca de trader.