- Răspunsuri 14
- Citiri 29,5k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Most Popular Posts
-
Nu prea pot sa vorbesc din experienta "activa" cu ei, avand si eu doar un cont deschis la ei, dar nefinantat inca. Am luat recent la rand brokerii din Europa, am deschis cont in mai multe locuri si in
-
de vina este o legislatie europeana, PRIIPS. mai multe detalii aici: https://www.justetf.com/ch/news/etf/us-domiciled-etfs.html optiunile sunt insa disponibile. poti cumpara un call cu strike = p
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Are cineva de pe aici cont la Saxo Bank si ne poate da detalii despre experienta cu ei? In trecut Vamist a avut o colaborare cu ei (ofereau feed-uri cu date care erau integrate aici), dar nu am mai avut treaba cu ei de prin 2008 (cred... nici nu mai stiu exact). Acum mi-au atras din nou atentia pentru ca ofera toate ETF-urile ARK, dar par extrem de costisitori (comisioane peste comisioane). Am deschis cont la ei, l-am validat, dar inca nu am depus bani. Inca incerc sa mai gasesc motive pentru a justifica acele costuri pe care le au pentru ca imi place f mult platforma (dar nu suficient de mult incat sa fac switch la ei)