Sari la conținut
Postat
  • Management

Pentru 2026 mi-am propus sa caut raspunsul la intrebarea din titlu. Acest proiect a fost on/off de-a lungul timpului, dar niciodata sters. Am stiut mereu ca o sa sa-l readuc la viata, doar ca viata a tot avut alte planuri cu mine... 2026 o sa fie o noua incercare. Nu stiu daca o sa-mi iasa sau nu, dar va invit sa vedem impreuna ce se intampla :)

Un an nou profitabil, cu sanatate, impliniri si oameni buni alaturi!

• Răspunsuri 2
  • Citiri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat

Suntem in anul in care AI-ul e la putere si iti poate oferi raspunsul (sau macar un raspuns), si cred ca lumea nici macar nu mai foloseste forum-uri asa cum o facea prin anii 2005 - 2010 ... dar mult succes cu ce ti-ai propus. Chiar sunt curios ce va iesi, dar nu te supara daca nu iti dau sanse prea mari de reusita.. :)

Postat
  • Autor
  • Management

Poate ca fix pentru ca suntem in era AI-ului si pentru ca lumea nu mai foloseste forumuri, este momentul potrivit pt a reinchega o comunitate aici. Sau poate ca ai dreptate. Cert e ca sa nu mi se dea sanse este mult mai confortabil pentru mine decat sa mi se dea si sa nu-mi iasa :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.