Sari la conținut
Postat

Cum vedeti piata de actiuni in 2026? ma refer la piata americana. Eu urmaresc toti felul de influenteri pe youtube din afara si pare ca ar urma o faza de declin. pe de alta parte, cand toti au o directie, inclin sa cred ca o sa fie exact invers. Mai ales ca suntem de ceva timp si in "fear" si ar fi putin atipic sa mearga tot in jos. Apoi, in principiu cand ma uit la sesionality, in perioada Ianuarie-Martie, de obicei sunt cresteri, iar apoi in general luna Mai este cea mai pozitiva. voi ce credeti?

Editat de sebastianjercan

• Răspunsuri 1
  • Citiri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Featured Replies

Postat
  • Management

Eu am renuntat in a mai incerca sa prevad chestii (probabil varsta e vinovata). Totusi, pentru ca inca vreau expunere pe piata din US, cumpar “batraneste”. Adica iau recurent ETF-uri care urmaresc indici generali, cu scopul de a le tine minim 5 ani. Si in cazul asta nu mai conteaza ce se intampla la anul.

Ma gandesc chiar serios sa limitez toate intrarile din 2026 pe ETF-uri care acopera toata lumea, fara sa mai fac stock picking.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.