Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Se pare că seminarele lui John Carter nu pot fi văzute decât de cei care tranzacţionează live pe forex.com

Dacă mai ştiţi site-uri cu astfel de seminarii... nu ezitaţi. ;)

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Se pare că seminarele lui John Carter nu pot fi văzute decât de cei care tranzacţionează live pe forex.com

Dacă mai ştiţi site-uri cu astfel de seminarii... nu ezitaţi. :)

Da, acum a aparut limitarea asta...

Pacat. La inceput erau pentru toata lumea.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Postat

"You must be here because you are looking for free forex education, free forex signals, free forex alerts, or free forex trading system that actually works in the real world! Welcome to www.forexbastards.com. Sign up below and learn how I make money in forex..."

www.forexbastards.com

Postat
Aici va zice cate ceva despre MACD ; ( este si un filmulet ) explica foarte bine , va recomand . SI am vazut ca mai explica si alti indicatori pe acolo ...
  • 1 lună mai târziu...
Postat

foarte bun pentru incepatori, de la definitiile indicatorilor la pshihologie

http://www.forexrealm.com/

WOW , super sit'ul , multe informatii si ce ma interesa pe mine ... indicatori :) ; este o comoara :(;) Hai ca ma apuc sa mai sap , sa vad ce mai gasesc pe'acolo.

Multumim nicugh :D;)

• Moderators
Postat

inca lipseste site-ul de baza dupa care am invatat eu:

www.investopedia.com

dati pe dictionar si cititi toate definitiile la rand, cu articolele aferente. mie mi-a luat mai mult de o jumatate de an, am trecut prin el de multe ori, iar unele articole le-am citit de 20 de ori. Inca il mai citesc, zilnic, daca am timp.

• 3 luni mai târziu...
Postat

Da,tradelover chiar ai dreptate ,eu personal fara INVESTOPEDIA nu invatam nici macar 50% din cit am prins pina acum despre forex si economie in general :D ,e un must read!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.