Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

felicitari pentru acest topic.mie unu imi este util :)

Daca ai nevoie de vreun ebook despre AT poti sa ceri pe forum,doar sa ne scrii ce te-ar interesa.

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Moderators
Postat

Un alt thread care ar trebui reinviat... incepuse asa de bine.....

Dar motivul pt care scriu e de fapt altul. Am una buna tare. Prea buna ca sa o pun pe bancuri forexiste. Am vrut sa creex un thread special numit "analiza tehnica" caruia sa i-o dau ca subtitlu, dar am descoperit ca mai exista unul, si am zis sa o scriu in el, adica aici, ca sa reinviez discutiile despre indicatori. Am furat-o de pe forumul de la JREF al lui James Randi, despre care am mai scris pe vamist. Tocmai ma distram de minune cu ultimele lor realizari si cu experimentul Ganzfeld. E o bijuterie de discutie acolo... Am ras pe burta. Doar am inlocuit "meta-analiza" de care se vorbeste acolo, cu "analiza tehnica", pe acelasi principiu in virtutea caruia Elder inlocuieste "alcool" cu "pierdere" la Loserii Anonimi.

Si a iesit asa:

"And technical analysis of crap results in crap squared."

Unii nu vor intelege asta chiar acum. Si nu e legat de abilitatea de a intelege limba engleza.

Beton de beton. Cred ca mi-o fac motto.

P.S. Continuam oarece discutie despre indicatori? Eu vin cu ADX si Stoch, cand am timp. Daca nu se baga altii in fatza.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.