Sari la conținut

Uirebit

Traders
  • Număr mesaje

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Uirebit a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 23 2012

Uirebit a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre Uirebit

  • Dată Naștere 05.03.1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.forumcrestin.info

Profile Information

  • Gender
    Male

Uirebit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație Comunitate

  1. Stau si ma uit la graficul euro / dolar si ma intreb cum se face ca alegerea lui Obama nu a miscat brusc cursul. Nu conteaza in ce directie. Ma asteptam la un spike si observ ca m-am inselat. Rationamentul meu era ca realegerea lui Obama ar trebui sa insemne cresterea increderii in dolar si o cadere brusca pe grafic a perechii EUR/UDS. Observ ca (iar) m-am inselat.
  2. Rationamentul meu este urmatorul : Uragan = mari distrugeri Mari distrugeri = nevoie de infuzie de capital ( asistenta sociala, reconstructii etc ) Infuzie de capital = tiparnita de dolari la lucru tiparnita = inflatie inflatie = devalorizare Dar astea se intampla pe termen lung. Asta nu am realizat eu. A merge pe o astfel de ideie pe termen scurt e o gafa totala. Stiu
  3. Hmm ... de unde stii ? Chiar asa am facut : am piramidat negativ. Dar pana la urma am avut dreptate : dolarul s-a devalorizat pe fondul uraganului Sandy. Insa nu luni ci marti si miercuri. Vorba ceea : " A avea dreptate prea devreme sau prea tarziu nu inseamna a avea dreptate !"
  4. Radu, poate ai dreptate. Esti nevasta-mea deghizata ? Ca numai ea are ideia asta fixa : ca trebuie sa ma las de tranzactionare. Este adevarat ca : dar nu asta a contat, ci administrarea gresita a pozitiilor ( a marimii lor ). La MM este problema ( indiferent de volatilitatea zilei ).
  5. Am luat-o candva atat de urat in barba cu lira sterlina, incat nu am mai tranzactionat-o. Dar observ ca si EUR/USD e perfect aleatoriu. Nu stiu ce se intampla, adesea stirile fundamentale au efect exact opus pe grafic si mult prea des isi baga "coada" politicienii cu declaratii care se bat cap in cap sau sunt doar vorbe goale ( de genul:" vom face tot ce este necesar" incheiat citatul lui Draghi ). Cred ca ma apuc de recitit cartea lui Alexander Elder ( Omul scria pe undeva , pe acolo, sa nu tranzactionam nici stirile si nici sperantele sau dorintele noatre ci CEEA CE VEDEM pe grafic ).
  6. Afurisita zi Toata ziua am tranzactionat pe cresterea Euro/USD si am avut parte doar de dinti de ferastrau si o pierdere de capital de 2/3 din portofoliu. Nah ... sa mai tranzactionezi dupa starea vremii
  7. Prin scadere , am vrut sa spun devalorizare. Ma gandesc la uraganul Katrina. Intrucat ar putea fi afectate milioane de familii americane, e posibil ca increderea in dolar sa scada pe termen scurt. Adica EUR/USD sa creasca astazi. editare: sursa: http://www.usatoday.com/story/money/markets/2012/10/28/nyse-sandy/1664249/
  8. Vad la tv stiri despre iminenta lovire a coastei de est a americii de catre uraganul Sandy. Stiu ca e luni si stirile bursiere sunt putine, dar in opinia dvs. va influenta uraganul bursa de la NY ? E posibil sa vedem o cadere pe toate perechile dolarului de la ora 8 PM ( ora NY ) ? Stirile spun ca Sandy va lovi New York-ul la ora respectiva
  9. Iti recomand cu toata caldura firma Alpari UK. Am de ani de zile cont la ei si nu m-au sunat macar o singura data. Primesc doar emailurile zilnice de confirmare a balantei si atat. Se pare ca brokerii romani au un stil mai aparte de a face rost de clienti. Prea multa lume se plange de asta si prea nesimtite sunt reclamele de genul " Maria, o vanzatoare, a facut 800 de euro azi."
  10. Uirebit

    Alpari UK sau Bulbrokers

    Eu am cont la Alpari UK din 2011 si sunt multumit. E drept ca nu am castigat mai nimic la ei, dar asta nu li se poate imputa lor, ci stilului meu de "gambler". Nu am avut requote decat foarte rar ( in situatiile cu miscari bruste pe piata ). Nu ma "bazaie" nimeni la cap cu telefoane si , dupa contul initial de 200 de euro, au acceptat si plati de 10 euro fara probleme. Poti plati direct cu master sau visa. ( dureaza maxim 3 ore procesarea platii ) Pentru mine sunt OK PS: De plati in sens invers nu am ce sa-ti pun pentru ca fac parte din cei "90%"
  11. Asta s-a intamplat la ora 13 si a creat un bulish de 200 de pipsi : sursa: reuters.com
  12. Salut, Are cineva ideie ce stire financiara a fost "emanata" azi , joi 26 iulie la ora 13 (ora Romaniei) ? Euro a tasnit vreo 120 de pipsi in juma de ora. Evident am jucat invers si mi-am facut praf contul. Acum mai am 20 de centi in el ( stiu ca unii vor rade, dar ... asta e ). Am gasit ulterior pe google o stire recenta cum ca "Grecia are sanse 90% sa treca inapoi la drahme pe 1 ian. 2013 " Asta era marea stire ? Si, daca da, o veste despre iesirea Greciei favorizeaza euro ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.